Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

25 november 2010

Nigeriaanse oplichting

Vijf Nigerianen werden gisteren door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot celstraffen van zes maanden tot twee jaar. Ze hadden een Luxemburgse bankbediende eind 2006 liefst 200.000euro afgetroggeld met een verhaal over een machine en een chemisch product die vals geld kon omzetten naar echt geld. De term ‘Nigeriaanse oplichting' verwijst naar de alomtegenwoordige betrokkenheid van Nigerianen die in dit onland ongestoord, illegaal of legaal (red. welk van de twee is erger?), hun criminele praktijken konden uitoefenen.
Enkele vragen rijzen hier
Straffen tot 2 jaar worden helemaal niet uitgevoerd en erboven hadden ze wellicht zeker een enkelband moeten dragen. Daar lachen ze in Nigeria nog tien jaar mee.

Wat is er ondertussen met het ontstolen geld gebeurd. Uit het artikel blijkt niet dat het werd teruggevonden door de politie, ze het terug hebben moeten betalen noch waar het zich in een ander geval zou bevinden. (Misschien in de begroting van Leterme?) Het zou mij niet verbazen dat de in een ivoren toren levende wereldvreemde rechter daar zelfs nooit aan gedacht heeft, dan wel als poco-slaaf niet vermocht hiernaar te vragen.

Hoe zijn de Nigerianen in Europa en belgië binnengeraakt?
Indien ze al tot belg waren genaturaliseerd dan waren ze nooit door de krant geduid als Nigerianen. Dus is een belangrijke vraag: Werden ze nu verplicht het land uitgezet richting Nigeria?
Werd hun asielaanvraag voorgoed naar de vuilbak verwezen, en werden de EU lidstaten daarvan ingelicht?
Werden hun OCMW uitkeringen , hun hotelkosten, hun gratis abonnementen, de betaling van hun pro deo advocaten stopgezet?

Of kunnen ze door hun lange aanwezigheid straks een regularisatie
claimen, en doorgaan met het oplichten van het naïeve volk dat blijft afdokken?
Wie geeft me het antwoord op mijn vragen?

Alleen jullie, het volk, kunnen deze waanzin stoppen!

Geen opmerkingen: