Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

05 november 2010

In Zelzate en in Gouda

Vandaag in De Telegraaf:
Straattuig heer en meester in Gouda
GOUDA - De Goudse wijk Oosterwei wordt opnieuw geterroriseerd door Marokkaanse straatschoffies. Bewoners worden belaagd, met stenen en eieren bekogeld, beroofd en uitgescholden. Ook worden er brandjes gesticht en ruiten ingekegeld.
De nieuwe lichting vandalen is tussen de acht en dertien jaar oud.

„Wat ik ook meld of aankaart bij de gemeente, ik hoor maar steeds dat het wordt meegenomen in overleg, maar er gebeurt helemaal niets. " zegt een radeloze voorzitster van de bewonerscommissie Gouda Oost. Tot afgelopen week was deze mevrouw nog een naïeve goedmens die geloofde in de multicul, maar ze klom in de pen nadat ze afgelopen zaterdag samen met een groep vrijwilligers door de jongeren werden weggepest tijdens een schoonmaakactie van de wijk.
Ze vervolgt:
„Het is een schande dat we zijn belaagd – en hoe! – zodat we meteen moesten opbreken. Het is compleet ’crazy’ dat een groep jongeren in staat is om alles te verpesten, om de bloembollen af te pakken en eten en drinken gewoon weg te gooien op het gras. Iedereen werd belaagd, zelfs de clowns Knoef en Tomaat.”

Zo, met een paar clowns en wat tulpenbollen dachten ze de no go zones te kunnen binnendringen. Hoe weinig mensenkennis had ze toch. Absoluut geen voeling met de Marokkaanse cultuur stel ik vast.

Dan is meteen bewezen dat het gezond verstand en van de burgers die voor extreem rechtse fascisten worden uitgescholden juist zat. Hun mensenkennis en ervaring op het gebied van immigratie, hun inschatting van de multiculdreiging waren volkomen juist.  Veel politici gaven dat inmiddels al toe, en toch blijft men de klokkenluiders als de PVV en het Vlaams Belang uitsluiten en beschadigen, ze Stalinistisch uit media, politieke debatten bannnen, ze via een cordon sanitaire ondemocratisch dood maken.
De vrouw zegt het zat te zijn om ’pispaal’ te zijn van wat de gemeente allemaal niet doet. „En ik heb genoeg van de beloften die niet worden waargemaakt. Ik roep de gemeente op om lef te hebben en om alstublieft extra politie in te zetten.”

Dat roepen wij al jaren tevergeefs.
Als ze het niet gaan aanpakken zullen de mensen het recht en de veiligheid in eigen handen nemen. Dat is geen voorspelling, dat is al aan de gang.

Volgende keer: Wees geen bange blanke man en stem voor de partij die ons verlost van de criminelen en de bloedzuigende teken en luizen!

1 opmerking:

lucky9 zei

Voeg Lokeren Mechelen en Antwerpen maar bij het lijstje.
Het is een uitgelokt probleem.
Het onland.be moet opgedoekt worden anders kan de sanering niet eens starten.