Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

17 november 2010

Politie mikt op stier maar raakt een man wo 17/11/2010 - 06:28

Ik kan het dier geen ongelijk geven, het wilde wellicht ontsnappen aan de barbaarse rituele slachting.

In Anderlecht is een werknemer van het slachthuis lichtgewond geraakt toen een stier probeerde te ontsnappen. De werknemers hadden de hulp ingeroepen van de lokale politie om de stier te vangen.
"Een stier probeerde te vluchten en de medewerkers hebben de politie om hulp gevraagd", zegt Fanny Wellens van de Brusselse politie. "De stier wilde naar een politie-inspecteur lopen maar die heeft dan op de stier geschoten. De kogel is afgeketst en heeft iemand van het slachthuis licht verwond aan de hand. Nadien is de stier wel afgemaakt."
Ritueel, langzaam, onverdoofd en in helse pijn en angst.

Naast runderen worden bijna elk schaap en een vijfde van alle kalveren in ons land ritueel geslacht.
In Anderlecht is dat nog veel meer door de grote concentratie van moslims in het Brusselse. Immers bestaat daar de bevolking uit minstens 22% moslims. http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20101117_006 Dat zijn dan de officiële cijfers, want er verblijven nog tienduizenden illegalen in het Brusselse. In elk huis en krot met meer dan 2 deurbellen liggen in elke kamer nog eens tien matrassen.
Maar wat niet weet niet deert?

De NVA is nu pas en plots tegen het onverdoofd ritueel slachten en gaat blijkbaar een wetsvoorstel indienen. http://www.vandaag.be/binnenland/51900_nva-wil-geen-onverdoofde-rituele-slachtingen-meer.html
Jarenlang heeft het Vlaams Belang hierover wetsvoorstellen ingediend. De NVA, noch Groen of anderen, steunden toen dit voorstel. Waarom nu wel om van de morele leider in deze materie nog wat stemmers te kunnen afsnoepen als onderdeel van operatie 'smoor de opositie'?. Als de vijand 'Vlaams Belang' zou uitgeschakeld kunnen worden, dan denken ze dat daarna de weg vrij ligt om alles door de strot van de Vlamingen te jagen, inclusief de uitverkoop en knechtende wetten.

Geen opmerkingen: