Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

20 oktober 2010

De corrupte rechters van Amsterdam

Deze video is eindelijk ondertiteld. Hij zal bovenaan in deze blog blijven staan tot het proces tegen Geert Wilders voorbij is..
Met dank aan Luc die met mij de vertaling maakte van deze video en hem daarna ondertitelde.
Pat Condell spreekt snel dus misschien moet u af en toe eens op de pauzeknop drukken.
"De Corrupte Rechters van Amsterdam", een Youtube opiniestuk dat u moet gehoord hebben!
The crooked judges of Amsterdam

4 opmerkingen:

fee zei

bedankt voor de vertaling en de ondertitels. Het maakt de video voor Nederlandssprekenden veel duidelijker.
Die Condell is verdomme nog nen échte vent, die zegt wat waar is zonder krom te worden.

Anoniem zei

-- te rap , kan niet volgen . Sommige mensen denken dat iedereen engels verstaat. Als ge geboren bent voor OW dan is het niet zo vanzelfsprekend. Noch geld, noch tijd .om goede scholen te bezoeken. Zo spoedig mogelijk gaan werken om schade aan ouderlijk huis te helpen bekostigen. Daar denken de hedendaagse jongeren niet aan.
Bij Angeltjes denken ze dat ze
daar allemaal superieur zijn; omdat zij het geluk hebben gehad om te studeren. Spijtig--Nu voel ik me zeker een tweede rangs Vlaming.

Anoniem zei

Waarom staat er als datum 2011. :o
Goede artikels!

A. Griffon zei

Antwoorden:
Spijt me dat ik zo laat antwoord, maar ik hou de reacties niet zo goed bij als ik zou willen omdat ik altijd met iets nieuw bezig ben, de actualiteit en het bedrog nooit slapen, en ik daar mijn eerste prioriteit leg, en die mij al veel tijd kosten. Daarnaast schrijf ik ook nog reacties in krantenfora en af en toe voor collega blogsites zoals bij vriend Angeltjes.
Ik wou soms 8 handen en 5 keer meer tijd, maar helaas...

De datum in 2011 staat er omdat 'Blogger', het programma dus, de berichten volgens datum ordent , en het meest recente artikel bovenaan staat. Door 2011 in te vullen bij datum blijft dit artikel tot dan bovenaan staan tot ik dat zou wijzigen of deze datum vanzelf voorbij gaat.

Blij dat ik samen met vriend Luc een vertaling kon maken en op het internet plaatsen zodat iedereen het kan begrijpen. Ik gebruik liefst zo weinig mogelijk vreemde talen op de blog, maar soms is er geen vertaling voor, omdat het een geijkte uitdrukking is, en alleen van betekenis is of heeft in de vreemde taal.
Ik vertaal zoveel mogelijk, al is dat ook voor mij zeer tijdrovend, zeker om dat foutloos te doen. Zoals jullie weten zijn tegenstanders er altijd als de kippen bij om op fouten te wijzen, zonder de inhoud van de boodschap te willen lezen en begrijpen. Helaas aan de snelheid waarmee Pat Condell spreekt, en de ondertitels moeten lopen kan ik niets veranderen. Misschien af en toe de pauzeknop indrukken kan hier helpen.
Niemand van de autochtone Vlamingen mag zich een tweederangsvlaming voelen, ook niet op mijn blog, en ook niet bij Angeltjes. Ik weet het absoluut zeker dat Ray van Angeltjes niet enkel schrijft voor een elite, en ik evenmin. Wij schrijven zoals we 'gebekt zijn' en soms schrijven we met de bedoeling dat het gelezen wordt door onze tegenstanders die nog nog meer wollige taal Wetsraat-nederlands en dure woorden gebruiken, en in die hun eigen taal van antwoord worden gediend.Ik ben mensen die ons land hebben opgebouwd met hun handen in plaats van alleen met hun mond zeer erkentelijk. Het is vooral het streven van het Vlaams Belang en de Vlaams Nationalisten zoals ik om dit niet te laten verloren gaan, en onze welvaart/welzijn te behouden voor het volk dat er voor werkte.