Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

17 oktober 2010

Merkel: "Multiculturele samenleving een flop"

Dat de multiculturele maatschappij in Duitsland, elders en hier, volledig is mislukt dat wisten de de mensen van het Vlaams Belang (en de PVV in Nederland) al heel lang! Ondertussen werden onze solidariteit en ons sociaal model volledig ondergraven en in de vernieling gereden, de OCMW kassa's geplunderd, de gevangenissen gevuld.....
Het zal pijn doen, maar ze hebben het in Duitsland dan toch al verschillende keren over hun lippen gekregen. De multiculturele problemen zijn dan ook zo gigantisch dat er niet meer naast te kijken of te fietsen valt. Orde op zaken in gans de EU!
Nog geven ze niet toe dat de islam hier niet thuishoort. Maar ook dat heilige huisje zal spoedig in mekaar zakken.  De Christenen  zijn nu nog bang voor het gevolg dat de zwellende kritiek in een later stadium zal hebben voor het christelijke geloof. Ze vrezen dat zodra mensen daarover hun mond durven opendoen die nooit meer dicht gaat, en dan is het 2000 jaar oude woestijnsprookje met mirakels, goddelijke straffen, heiligen, engelen en duivels en alles rond gemijterde personen spoedig geklasseerd bij Sinterklaas , Doornroosje en Klaas Vaak.

Hier het artikeltje ( http://www.vandaag.be/buitenland/49338_merkel-multiculturele-samenleving-een-flop.html  )
"
De poging om in Duitsland een multiculturele samenleving te creëren, is volledig mislukt. Dat heeft bondskanselier Angela Merkel zaterdag gezegd tijdens een bijeenkomst met de jongeren van haar christendemocratische partij CDU in Potsdam.


Das Mädchen zei dat de Duitsers zich lange tijd voor de gek hebben gehouden door te denken dat de gastarbeiders, die zich in de jaren 60 hebben aangeboden, weer van zelf zouden weggaan. "Maar dat is niet de realiteit", aldus Merkel.

Volgens bondspresident Christian Wulff hoort de islam intussen bij Duitsland, net als het christendom en jodendom. Merkel trad hem bij, maar eiste dat immigranten beter hun best moeten doen om te integreren. Zo zouden ze snel het Duits moeten leren. "Iedereen die niet meteen Duits spreekt, is niet welkom."

Thilo Sarrazin, een hoge medewerker van de Duitse centrale bank, bracht in de zomermaanden een boek uit waarin hij zei dat moslims de Duitsers dommer maken. Die uitspraak zorgt sindsdien voor verhitte discussies. De man is wel zijn baan kwijt.

Een derde van de Duitsers denkt dat de 16 miljoen immigranten enkel naar Duitsland kwamen voor de uitkeringen, zo wees een recent onderzoek aan.

1 opmerking:

lucky9 zei

Klaas vaak! Absolute topper in Belgenland.