Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

02 oktober 2010

Politiebureau in Brusselse Marollenwijk aangevallen

http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1164701/2010/10/02/Politiebureau-in-Brusselse-Marollenwijk-aangevallen.dhtml#reageerTag
Het zoveelste 'fait divers'

In de Brusselse Marollenwijk werd het politiecommissariaat aan het Vossenplein aangevallen. De feiten werden gepleegd in de marge (wat een taalgebruik?red) van de niet toegelaten betoging rond het Brusselse Zuidstation. Daar werden een kleine honderd activisten opgepakt.


Niemand opgepakt (Was dat politiestation dan leeg?red)De ramen van het commissariaat werden met ijzeren staven toegetakeld. (dat duurde toch wel even ? red) De politie is nog op zoek naar de daders van dit vandalisme. Alle personen die aan het signalement van de vandalen beantwoorden, worden door de politie gecontroleerd. Omstreeks 23 uur was nog niemand opgepakt. ( Ze lijken allemaal op mekaar met een bivakmuts! red)

Asielbeleid (Hahaha beleid !?!!)
Eerder op de avond waren rond het Zuidstation en de Hallepoort zowat 150 activisten in kleine groepjes samengekomen. Ze betoogden tegen het asielbeleid, de gesloten centra en de uitwijzing van illegale vreemdelingen. Omstreeks 21 uur had de politie 85 personen opgepakt. ( en wat nu, wat doet justitie? De lafbekken doen niets de regimepolitici kramen enkel woorden! Een kei valt dan niet te stropen in tegenstelling tot bvb een autochtone automobilist met een baantje)

400 agenten ( Tijdens een vreedzame betoging van Vlamingen in Neder-Over-  
                        Heembeek waren er meer denk ik)
De arrestanten werden in bussen afgevoerd naar de gebouwen van de federale politie in Etterbeek, waar ze worden vastgehouden. ( Voor hoe lang aub?)

De burgemeesters van Anderlecht, Sint-Gillis en Vorst trommelden zowat 400 politieagenten op om het samenscholingsverbod voor samenkomsten op de openbare weg van meer dan 5 personen te doen naleven. (belga/ep) (maar dat is hun dus duidelijk weer niet gelukt, en het zal nog erger worden!)
"

Stel je voor dat dit zou gebeuren tijdens een betoging van het Vlaams Belang , TAK of een Vlaams nationalistische groepering. Al decennia terroriseren die multiculvrienden, anarchisten, krakers, illegalen en criminelen de steden, en vooral Brussel. Niet alleen zijn er heuse no-go zones waar de politie angstvallig wegblijft, waar de inspecteurs van de belastingen, voedselinspectie en de RVA niet welkom zijn, en ook niet te vinden zijn. Waar metrostations door mensen met vijf Euro op zak en modieus geklede jonge vrouwen gemeden worden, zeker voor en na de spitsuren. De illegalen en asielzoekersvrienden duiken om de haverklap op uit een of andere riool, maaken amok, verstoren het al moeizame verkeer nog meer, richten overal schade aan en komen de politie wat uitlachen, en dat laatste is een eufemisme.

Het tuig wordt maar voor even opgepakt want geen plaats in een gevangenis of gesloten instelling is nog vrij. Dit gaat nooit stoppen zolang men illegalen blijft belonen met regularistie, criminaliteit niet meer bestraft, dat soort uitschot gedoogt en onze steden laat bevuilen, en in tegendeel de mensen die dit aanklagen, die vinden dat het nu moet stoppen als schuldigen aanwijst.

Zet verdomme de para's in, stop de leegstaande kazernes vol in afwachting van hun uitwijzing, bouw een eiland als Alcatraz in de Noordzee maar doe wat en snel!
Ik ben dit echt beu, wij zijn dit echt beu, wij zijn het zat!

Geen opmerkingen: