Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

02 oktober 2010

Krakersonlusten in Amsterdam- Dag Vogelaarwijken!

http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20101001_123&saved=1#reageer

Een groep krakers heeft zich vrijdagavond in het centrum van Amsterdam tegen de politie en de Mobiele Eenheid (ME), de Nederlandse oproerpolitie, gekeerd. De krakers hebben met stenen gegooid en auto’s beschadigd, branden gesticht.


Een nog onbekend aantal personen is gewond geraakt. Het is niet zeker of er politiemensen onder de gewonden zijn.
De krakers vervolgden hun weg naar de Herengracht en de Keizersgracht, waar ze een spoor van vernieling hebben achtergelaten.
Ze droegen kappen, sjaals en bivakmutsen om zich onherkenbaar te maken.
Ze protesteerden tegen het kraakverbod dat vrijdagavond is ingegaan.
Het Wilderseffect laat zich meteen voelen.
De brave Nederlanders/Amsterdammers zullen een zucht van opluchting slaken. Nog even door de zure appel bijten en de Kaercher inzetten om het vuil van de straat en uit de kraakpanden te spuiten. Misschien verhuist het tuig best naar de toendra in Siberië en proberen ze daar wat te kraken. :oD
Het werkschuw anarchistisch tuig, illegalen, criminelen, drugdealers,  spuiters en snuivers wordt boos nu aan hun rattenleven dra een einde komt dank zij Geert Wilders. Een maatschappij moet dat tuig dat leeft op kosten van de maatschappij, overlast veroorzaakt, eigenaarsrechten en andere rechten aan hun laars lappen, de boel afbreken en in brand steken, en die tot geweld overgaan, gewoon verbannen naar een soort gesloten kazerne/heropvoedingsgesticht, of stante pede terugsturen naar waar ze vandaan komen. (of Siberië)
Pak ze hun uitkeringen en snoepjes af , en zet hun gedwongen aan het werk!
Ik ben benieuwd hoe het met de nieuwe regering en de nieuwe politieke koers dank zij Wilders zal evolueren. Dag Vogelaarwijken!

Geen opmerkingen: