Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

02 oktober 2010

Ondertussen in Parijs...in de multiculturele maatschappij

Niets van gezien op TV of erover gelezen in de krant?
Je dochter of zoon zouden het maar eens in hun hoofd moeten krijgen om naar de Technoparade in Parijs te gaan.
Aanschouw het resultaat van de multiculturele toekomst, haar verrijking, haar bendes, haar relletjes haar onstuitbare groei en aanwezigheid, en geen politie die er wat kan aandoen, ja nog de zwarte piet krijgt als ze ingrijpen.
Zien jullie ook die gekleurde bendes over en weer bewegen in de massa, de hysterie, de onmachtige politie ....
Dit is de guerrillaoorlog van onze toekomst en die van ons nageslacht. En wat werd onze kinderen op school geleerd? De andere wang te tonen als ze slaag kregen?
Nooit gaat ons nageslacht die vuile oorlog overleven, want vechten kunnen en durven ze niet. De meesten kunnen niet eens meer een aardappel schillen met een mesje.
En dan komen Verhofstadt, Dehaene, de Europese politici vertellen dat wij niets mogen ondernemen, dat wij racisten en fascisten zijn?
Wie voor die lui nog stemt is een verrader van zijn volk en de moordenaar van de eigen kinderen.
Lees nog maar eens goed de woorden van Churchill hierboven?!


Zie ook de blog van het verzet van de autochtone Franse/ Parijse jeugd door wie deze film werd gemaakt en gepost. (enkel in het Frans) http://www.projet-apache.com/2010/09/technoparade-2010-ces-racailles-qui-nentendent-pas-mieux-vivre-ensemble/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Niet alleen Winston Churchill deed waarachtige uitspraken. Ook Benjamin Franklin deed hem dat al voor.
#
Without Freedom of Thought, there can be no such thing as wisdom; and no such thing as public liberty, without freedom of speech.
#
He who sacrifices freedom for security deserves neither.
#
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.

De multiCRIMInele maatschappij vestigen was een misdaad. De aanstokers en verdedigers van de multicul pleegden en plegen laf verraad en schuldig verzuim. Vandaag nog in Arnhem.

Anoniem zei

De beelden van zulke bende gespuis bewijzen de stelling van Fikken: "Multicultuur is ènkel een schijn voor degenen die GEEN culturele achtergrond hebben, en beschaamd zijn over hun afkomst".

Wààr blijven die mannen met hun Kärcher die beloofd waren door Sarkozy eer hij president werd?