Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

05 januari 2010

Is dit goede organisatie of goed georganiseerde fraude?

Via Angeltjes (weeral) vernam ik de start van een nieuw initiatief van Bert Anciaux. Het eerste van de vele dat hij de komende tijd zal ontplooien om in de spot van de politieke vaudeville te geraken. Om wiens droom te realiseren Bert?? Is jouw inhoudelijkheid als zeepbel doorprikt en loopt de laatste inspiratie om in de belangstelling te komen via een van je dochters, en straks misschien Danielle je vrouw?
Hoeveel asielzoekers logeren er ondertussen al op jouw domein en mogen er mee aanschuiven aan tafel, zodat je multicul geloofgenoten, en ook jullie zelf, zich niet langer hoeven te schamen? Voor wannneer is het voorzien dat je met je familie de multicultuur gaat omhelzen door in St Jans Molenbeek te gaan wonen, dat je je kinderen naar een concentratieschool stuurt? Mordicus allemaal in aangepaste kledij, dus voor de dochters en vrouw met hoofdoek of niqaab, en nooit in een rokje, om niet te provoceren; en jullie enkel nog verplaatsen met het openbaar vervoer, om jullie ecologische voetafdruk en CO2 uitstoot te verkleinen en zo oprechter over te komen in lijn met je fantasie en je holle woorden.
By the way Bert: hoe groot is jullie ecologische voetafdruk nu eigenlijk? Bijna zo groot als die van Gore Al ?
Change Bert, Real Change is what we need; maar ik denk niet dat jij daar met je acteursopleiding ooit voor zult kunnen zorgen of dienen.

----- Original Message -----
From:
Bert Anciaux
To:
damienne tant
Sent: Sunday, January 03, 2010 2:54 PM
Subject: Graag je hulp aub. Realiseer mee een droom !

Beste vrienden,

Ik durf jullie echt even lastig te vallen. Ik heb al vaak beroep op jullie kunnen doen, nu is het voor mijn jongste dochtertje.

Ons Kato (8 jaar) heeft een mooie tekening ingestuurd bij de post. Haar tekening kan een postzegel worden, indien ze veel stemmen haalt. Het zou haar heel veel plezier doen! Op dit ogenblik staat ze tweede in haar categorie. Met uw steun kan ze misschien wel winnen. Jij kan haar DROOM mee realiseren !

Kan je aub voor haar stemmen en ook nog aan andere mensen vragen dit te doen ? Je kent natuurlijk heel veel mensen. Het zou voor ons spook super zijn indien ze deze wedstrijd kon winnen. Dat is iets om nooit te vergeten ! Haar tekening gaat over het klimaat.

Je kan dit doen via deze link :

http://www.ontwerpeenpostzegel.be/#/nl/gallery/detail/9160/category=5

Wel eerst registreren in rechterbovenhoek van de site door te drukken op 'Nog niet ingeschreven'. Je kan ook stemmen met elk mailadres dat je hebt !

Misschien heb je reeds gestemd en heb je al andere vrienden opgeroepen dit te doen, gelieve me dan te verontschuldigen voor deze tweede vraag.

Heel veel dank en lieve groeten !
Bert
****
En zo doen we allen ons best voor onze geliefden
§§§§§§§§§§

Ik heb meer dan 50 e-mails aangemaakt.
Hoe willen jullie dat ik de wedstrijd mee vervals? Misschien stemmen op een kind dat een tekening heeft gemaakt over de klimaatfraude, over land- en volksverraders of kaviaarsocialisme, of over de val van de monarchie en de Vlaamse Republiek?Nu we toch de boel aan het vervalsen zijn: kunnen we nog gauw tekeningen insturen op naam van onze kinderen en kleinkinderen en daarna via Angeltjes de duizenden lezers mobiliseren om te stemmen. Of hoe nieuw verraderlijk socialist Bertje de Leugen en de Fraude cultiveert en organiseert vanuit zijn Brusselse riante hectaren grote landgoed.Smaakt de kaviaar goed leugenaar-lobbyist, beroepsbleiter en verrader van Vlaanderen, en ben je al goed bezig het politieke pad te effenen voor je kinderen, de derde generatie als ik me niet vergis ? Maar misschien en meer waarschijnlijk is het om er zelf mee uit te pakken, de dochter en de postzegel te gebruiken om aandacht te vangen, de kranten , blaadjes en TV- programma's te vullen met je hypocriete tronie? Je moet maar zijn dochter zijn denk ik dan. Ik hoop dat ze van dit "gebruik" later geen trauma overhoudt wanneer opportunisme en hypocrisie niet erfelijk blijken te zijn.

Geen opmerkingen: