Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

29 januari 2010

De wet van Berlusconi

Rekenen met Berlusconi: "Minder immigranten = minder misdaad" (link)

De linkse en katholieke pocos steigeren weer. Berlusconi is goed op weg om de Filip De Winter van Italië te worden. Gelukkig is hij als premier van zijn land in staat een dissidente stem te laten klinken als het over migratie gaat..
Toch 1 politicus in Europa die kan rekenen. De feiten hier, ginder of in een ander Europees land bewijzen dat hij gelijk heeft, de gevangenissen zitten vol met bewijzen en dat zijn dan nog diegenen die ze konden of wilden pakken, evenmin diegenen die door plaatsgebrek maar rondlopen, of diegenen die konden vluchten uit het traliehotel.
Vraag het eender welke durvende politieagent (zijn er nog veel?), hij zal de stelling van Berlusconie bevestigen. De niet vervalste statistieken dienaangaande ook. De Leugen de Misleiding het Profijt en de Macht regeren in Europa en in belgië. Zij zijn dodelijk voor onze cultuur en ons volk dat stilaan wordt vervangen door een ander.
Vandaar een vaak gehoord devies in politieke en adelijke en kringen: "Is het volk het met ons niet eens, dan vervangen we het door een ander."

Liefst in plaats van die slappe dweil Van een Van Rompuy:
Berlusconi for president!

1 opmerking:

Anoniem zei

Volmondig met U eens, beste Antoine; doch "men" zocht een slappe dweil om Europa te leiden: een sterke,strakke bezemsteel konden die poco-politiekers niet "kneden" naar hùn goesting,
Hartelijke Vlaamse groeten,
Fikken