Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

27 september 2009

Al goed ingeburgerd

Een Pakistaanse man (33 jaar) uit Grâce-Hollogne (??) werd aangehouden en is zaterdag naar het parket van Luik verwezen voor slagen en verwondingen aan zijn 17-jarige Congolese vriendin die zeven maanden zwanger is. Het meisje moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

De geweldenaar werd razend toen zijn vriendin liet weten dat ze geen contact meer met hem wilde, vermits zijn vrouw en kinderen binnenkort uit Pakistan terugkeren naar België.

Daarop sloegen bij de man de stoppen door.( dat gebeurt in die koeltoer vaak, en meestal heeft de rechter daar begrip voor) Hij begon het meisje te slaan en te schoppen terwijl ze op de grond lag. Het slachtoffer werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het al kleine verstand van het negerinnetje liep geen verdere schade op, en ze kan gelukkig de rest van haar leven met haar kindje verder op onze kosten blijven leven.

Vraagjes: Zijn die man en zijn familie nog wel welkom in dit land? Ik ben benieuwd met welke smoes dit tuig het land is binnengeraakt. Toch niet het eerste product van de nieuwe regularisatie ?
Van hoeveel kindergeld en OCMW steun gaat dit achterlijke ventje en zijn even achterlijke vrouw en kinderen binnenkort kunnen genieten?

Ach ik was het weer vergeten: hij komt ons verrijken met zijn cultuur en geloof, en dan zijn zulke vragen racistisch wellicht.
Voorwaar weer een mooi multicultureel verhaal.
Voor de afwisseling geen foto maar een filmpje, zo weten jullie hoe de multiculturele maatschappij er uit ziet.(mochten jullie dit niet weten ;oD)
Violent Oppression Of Women In Islam

1 opmerking:

Anoniem zei

Antoine,

Bedankt het online zetten van dit filmpje op de achtergrond van uw tekst.
Ik wist het en ben toch nog ontroerd.
Ik wist het en wordt terug kwaad op onze bloedeigen media.
Ik wist het en wordt toch nog gesterkt in mijn geloof en geeft me de moed mezelf in te zetten voor een betere wereld.

Bedankt Antoine.