Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

07 december 2008

Er werden 3 rapporten en 3 dossiers opgesteld. Politie met een Stockholmsyndroom?

"Vrouw beroofd net na preventieve actie"
zo 07/12/08 13:41 - In Antwerpen heeft de politie een actie gehouden tegen handtasdiefstallen met geweld.
De actie vond plaats in de zones West, City en Centrum en was vooral gericht tegen jongeren. De politie controleerde vooral jongeren op bromfietsen en ging ook een kijkje nemen bij jongeren die onder huisarrest staan. Uiteindelijk werden 3 rapporten en 3 dossiers opgesteld
( hahahaha!). Net na het beëindigen van de actie werd een 67-jarige vrouw van haar handtas beroofd. De dader kon ontkomen. (hahahaha!)

Eigenlijk is het een triest verhaal, vooral voor de 67-jarige vrouw, met haar mijn medeleven. Weer iemand die voor het Vlaams Belang stemt, en weet waarom ze dat zal doen.
We zullen maar niet naar de herkomst van het tuig vragen, die kennen we al; en ach eigenlijk doet dat er niet toe. Zeker is wel dat het een gevolg is van de bandeloze immigratie en de multicul die er allesbehalve op uit is om ons een handje te komen helpen. Misschien worden er binnenkort van die helpers nog geregulariseerd en genationaliseerd, niet collectief, maar stilletjes indicvidueel.
Maar aangezien het zo vaak gebeurt, de politie die, betaald door ons belastinggeld, het als een kolderbrigade moet laten afweten, gedicteerd door een top die links politiek benoemd wordt via nep-evaluaties en onderhandse als een handschoen aangepaste functiebepalingen en selectiecriteria, moet ik hier alleen maar om lachen. Het is echt "Comedy Capers" geworden of "Les gendarmes de St Tropez".
En lachen, ja mensen daar ergeren ze zich aan de top groen, rood en blauw aan. Als er iets is waar ze niet mee omkunnen is het uitgelachen worden!
Daarom, HA HA HA HA HA HA HA HA.....!!!

En politiemensen, laat jullie niet als vijgen behandelen, geef weerstand, protesteer, klaag aan, stel eisen, laat jullie horen, zoniet zal het lachen alleen maar luider worden, en wordt jullie baan morgen toch ingepikt door sociale slapjanussen met een grote empathie voor criminelen en een Stockholmsyndroom. Zoals een leger er is om te vechten, is de politie er om de brave mensen te verdedigen en het crapuul van de straat en in de amigo te houden. ja, dat is niet zonder risico's, maar de politiemannen of vrouwen die dat niet willen moeten maar een andere baan gaan zoeken.

Geen opmerkingen: