Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

22 december 2008

Morgen als allah een leernicht, met 65 jannetten?

foto van http://www.gaybelgium.be/ ( niet zelf genomen he, alleen geleend ter illustratie)

Ik ben atheist, hetero, en voor totale vrijheid van mening, dus mogen de janetten een kerststal bouwen met alleen maar janetten, leernichten, travesties, transsexuelen in allerhande roze pakjes en zelfs compleet naakt. Maar ik mag de vrijheid hebben ze uit te lachen en te bespotten, of er met een grote bocht om heen te lopen of ze zelfs uit het zicht van kinderen te weren. Het liefst bande ik die decadente troep helemaal van de straat, maar vrijheid van mening preveleert. Die zou trouwens uiteindelijk voor zuivering zorgen omdat mensen dan eens echt hun walging en spot konden uitdrukken in plaats van ze te onderdrukken.
Ik vraag me af of ze zichzelf diezelfde vrijheid durven permiteren rond islamitische thema's? Een keertje Mohammed bespotten of van Allah een leernicht maken met er rond in plaats van 65 maagden, 65 janetten.

Ik vraag me ook af of er nu dagenlang bloedige relletjes zullen onstaan in Amsterdam, aangevoerd door de katholieke gemeenschap? Wordt er nu ook een klacht ingediend wegens belediging bij het Nederlandse CGKR. Er wordt bovendien gespot met Jozef, en daartegen moet Jozef De Witte toch ageren, niet?

http://www.nieuwsblad.be/Video/Videoplayer.aspx?VideoId=75323

en

http://www.standaard.be/video/videoPlayer.aspx?cat=3&subcat=18&videoId=75344

Het is hun keuze als ze met een roze veer of wat dikkers in hun aars campagne willen voeren, zolang ze mij maar niet verplichten er naar te kijken.
Hun sexuele geaardheid, of keuze houdt ook in dat ze volgens de natuurwetten geen kinderen kunnen krijgen. Ze moeten dat nadeel van hun keuze er dan ook maar bijnemen en niet komen klagen en zeuren om kinderen te kunnen adopteren of draagmoeders te vinden voor met hun of andermans sperma gemaakte kotertje.

Vrijheid heeft dus ook nadelige consequenties, maar die wil men graag met alle middelen, en liefst op onze kosten, omzeilen.

Als ze nu eens 'gewoon' deden?
Kunnen ze dan echt niet spreken zonder janetterige stemmetjes, zonder de wufterige handjes en gebaren, zonder overdreven opzichtige kleding? Als ze dan toch mordicus willen opvallen bij andere janetten, dan kunnen ze het evengoed op hun voorhoofd laten tatoeeren, dan weten meisjes tenminste op wie ze niet moeten vallen, en kennen mannen meteen de sexuele bedoelingen wanneer ze benaderd worden. En dat nu niemand loopt te beweren dat het daar niet om zou draaien, om sex dus.

Maar Hola Pola!
Dat woord 'jannet' dat willen ze ook al niet meer horen zo blijkt uit hun reactie tegen een reclamespotje van Proximus. http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=MT249MBA (Proximus haalt 'janet' uit de ether)
Zich compleet decadent en shockerend gedragen en dan lopen bleiten dat ze zelf geschockeerd worden en het woord jannet een steeds negatievere betekenis krijgt.
Maar volgens de woordvoerder hangt het er maar vanaf wie dat woord gebruikt. Als zij het in hun acties gebruiken is dat OK, als een ander dat gebruikt om hun decadente gedrag te bekritiseren dan mag het niet worden gebruikt. Gedifferentieerde en selectieve vrijheid van mening en spreken dus.
cit
"zegt Yvan Brys, de woordvoerder van de federatie. 'Janet is van dezelfde orde. Ik weet het, op een bepaald moment hebben wij het woord zelf gebruikt, dat zagen we toen veeleer als een geuzennaam. Het is zoals jodenmoppen. Het maakt een groot verschil of een jood een dergelijke mop vertelt of een Vlaams Belanger. Onder elkaar vertellen wij ook homomoppen, maar dat is anders dan wanneer anderen die vertellen."
Of hoe het Vlaams Belang er weer eens bij wordt gesleurd, en een andere vrijheid toebedeeld krijgt: die om te zwijgen.

Mogen jannetten nu jodenmoppen vertellen vraag ik me af? Of moslimmoppen??
Moeten we morgen het woord anderssexuelen gebruiken?

5 opmerkingen:

Duplo Duplex zei

Knap Antoine, een correcte analyse over de hypocrisie van de poco's en homo's.

Wat zou ik in godsnaam tegen homo's hebben terwijl ik wel walg van hun provocerende decadente "gay-parades", "kerststallen" en hun arrogante opdringerigheid.

Ieder diertje zijn pleziertje is ook mijn motto. Maar het is niet omdat ik "afwijkende" seksuele voorkeuren heb dat ik ze als norm of zelfs als normaal moet gaan propageren of zelfs opdringen.

Vroeger werd mij altijd voorgehouden dat wat er tussen de lakens gebeurt daar ook blijft.

Daar zit een grote waarheid in al ben ik niet te beroerd of preuts om iets "bij te leren".

Een schuine of "racistische" mop mag niet meer maar decantie wordt maar al te graag gepromoot. Zap maar eens op een slapeloze nacht naar de O-ZO-POLITIEK-CORRECTE zenders.

Wat betreft mijn gevoel tegenover homo's, twee "anekdotes".

Mijn allereerste contact met een homo was de leraar Woord bij de stedelijke academie waar ik theater volgde. Het heeft meer dan een jaar geduurd voor ik het wist, via een vriendin-leerlinge dan nog. Het heeft mijn mening en houding tegenover deze leerkracht-regisseur op geen enkele wijze veranderd.

Achteraf gezien heeft het mijn mening over "homo's" en hun parades WEL heel wat veranderd. Deze man, met al zijn gaven en fouten, functioneerde net zoals iedere leerkracht/regisseur waarvan we verwachten dat hij "normaal" is. Deze man bewees reeds meer dan twintig jaar geleden dat - zelfs in dit fascistische Vlaanderen - seksuele geaardheid er niet maar wel talent er toe doet.

Mijn "tweede" kennismaking was wel frappant. Met een vriendin had ik een afspraak op een terrasje. Ze zou daar zitten met een aantal collega's. Mannen en vrouwen. X, een homo, zou er ook zijn. Volgens haar zeggen was het hem echter niet aan te zien.

Bij wijze van spreken herkende ik de jongeman - zijn eerste of tweede jaar in "het onderwijs" - van het moment ik uit mijn auto stapte op 100 meter vanwaar het gezelschap plaats had genomen. En neen, het is niet zoals u insinueert, het lag niet aan zijn kledij. Voor het overige voldeed hij wel perfect aan uw "analyse": "Als ze nu eens 'gewoon' deden? Kunnen ze dan echt niet spreken zonder janetterige stemmetjes, zonder de wufterige handjes en gebaren ..." Dit voorlaatste kon ik wel maar vaststellen toen ik aan de tafel had plaatsgenomen.

Het was en blijft verbijsterend hoe mijn vriendin niet kon aanvaarden of geloven dat ik deze overigens sympathieke knul er van mijlen ver als homo kon uithalen.

Is mijn vriendin, een tsjeve in hart en nieren, van nature blind of is dit een politiek-correcte tsjeven indoctrinatie?

Sorry Griet, ik vermoed dat dààr de bron ligt van het "einde" van onze vriendschap. Net zoals met de politieke, sociale, economische en maatschappelijke realiteit in dit onland blijkt het voor poco's en tsjeven beter blind te zijn of blijven voor de ruwe werkelijkheid.

Anoniem zei

De kerstalpersiflage lijkt mij een krampachtige poging van andersseksueelgezinden om in de schijnwerpers te komen. Ze hebben lang genoeg in het verdomhoekje van 'seksuele afwijkingen' moeten zitten.
Het spotten met een oer-christelijke traditie is walgelijk en provocerend. En als dat getolereerd wordt, is dat het gevaarlijke begin van sociale aanvaarding van álle seksuele afwijkingen. Zie je pedofielen, of kleptomanen, of sado-masochisten, of exhibitionisten al in een kerststal pronken?!
Als janetten dat mogen, dan mogen pedofielen en alle andere seksperverten dat ook...

A. Griffon zei

Beste Duplo en Sien,
Dank voor jullie reactie.
Ik erger me al jaren mateloos aan de homoacties las Gay parade. Ze hebben hiermee de homo's meer schade toegebracht dan alle homohaters samen.
Ik kan mij voorstellen dat er vele homo's zijn die daarmee niet geassocieerd willen worden.
Ik schreef jannetten met 2 n-en in het midden. Ik dacht dat zo moest, en dat het 'poco' niet in Van Daele zou staan, en heb het zelfs niet opgezocht. Wellicht is het met 1 n juist zoals ook Sien het schrijft.

Anoniem zei

Hallo, beste Antoine,
Het is toch eigenaardig dat vele ouderen, zèlfs al wonen ze ver van elkaar in Vlaanderen, toch dezelfde ideeen hebben over homo's terwijl ze die "sacoche- en wuivendehandjesstreken" zo verfoeien.
Natuurlijk vertik ik het om tegen maangodaanbiddertjes te spreken, doch wie weet, is hun haat ook méér gericht tegen die vieze voddenventen dan tegen de "stille homo's".
Maar laten we, al was het maar eens voor één dag, àl onze beslommeringen vergeten, en de gedachten op 25-12 als feestdag richten.
Daarom wens ik U, en de Uwen, àl de bezoekers van Uw blog + verwanten, een vrolijk Kerstfeest toe.
Victor VV

Anoniem zei

En dan zijn we de os en de ezel nog vergeten waarop perversievelingen hun seksuele driften kunnen botvieren. Bestialiteiten in de kerststal!
Als janetten hun eigen kerststal mogen hebben, dan mogen alle afwijkelingen dat ook hebben.