Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

12 december 2007

De avond valt voor De Morgen.


Ze moeten bij de linkse regimekrant wel heel wanhopig zijn dat er dergelijke reclamecampagnes gevoerd dienen te worden om nieuwe abonnees te lokken.

Bijna gratis geven ze de zelfbenoemde 'kwaliteitskrant weg als bijlage aan een CD of filmtickets want niemand koopt de krant, en de stapels liggen bij de krantewinkel te wachten op hun retourticket.

Een abonnement op De Morgen, die schrijft wat u mag denken, daar trappen de mensen al lang niet meer in. De gratis negen maanden toegang tot het online archief, terwijl op het internet veel betere stukken van amateurjournalisten en een massa aan archiefmateriaal gratis aanwezig zijn, is toch wel het lekkerste lachertje zeker.

Ik vrees dat de tijd voorgoed voorbij is dat de mensen zich laten hersenspoelen en daar nog voor betalen ook.

Zelfs voor de wanhoopsprijs van het abonnement op een waardeloze De Morgen kan men meer dan 10 keer naar de cinema, en dat is tenminste gezellig en dus met stip mijn aanrader.

Dit kleine land telt te weinig linksen ondanks de linkse putsch op de media, en het ziet er naar uit dat het nog slechter wordt.

Bovendien kopen de zo door hen bejubelde allochtonen en asielzoekers geen Vlaamse krant, als ze de taal al voldoende zouden beheersen om iets anders dan de multicul te begrijpen die hun op maat werd geschreven.

En bovendien blijft het een krant van de dhimmies die nooit de goedkeuring zal wegdragen van de imam, tenzij de redactie zich bekeert tot de Islam, ze vanaf nu in het Arabisch schrijven en hun vrouwen gesluierd in een lange jurk lopen.

Ik mag dan nog hopen dat er zich geen homo's bevinden op de redactie of bij het andere personeel, want voor hen is het uitzichtloos.


De begrafenis van De Morgen zal niet lang meer uitblijven, de lijkbidders die ook de kist zullen dragen zijn al bekend en staan met een somber, verbitterd gezicht op de foto's van hun laatste campagnes.

We begrijpen dat geen één er in slaagde een glimlach te tonen wanneer hun kind terminaal is.

R.I.P.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

klauwaert
vlaamse Lamme Goedzak
bescheten en bekakt
vernederd en bespuwd
en door iedereen geschuwd

sta eens op,laffe hond
bijt wie u aan koorden bond
neem het zwaard nu ter hand
en verover terug uw land

zodat gij weer uw zonen
fier uw moed kunt tonen
en waardig uw volk kunt roemen
door u weer Klauwaert te noemen

seniorennet blog johan1944 zei

groeten