Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

29 augustus 2015

Jullie willen met Oekraïne toch geen Griekenland tot de tiende macht?

Goed dat er mensen zijn die tekste mbt toekomstige associatie akkoorden tussen de EUSSR en Oekraïne lezen, en ook haarfijn uyitleggen waarom we daar moeten tegen zijn, ook er tegen ageren wanneer er een referendum wordt uitgeschreven.(bij ons in belgië komt dat er wel nooit) Uit de video blijkt dat de leider van de Nederlandse Pvda, Hans Spekman, niets van dat associatieverdrag afweet.
Het is vrij zeker dat velen dit verdrag gaan goedkeuren zonder te weten wat er precies in staat.
Zo is hun loon iets makkelijker verdiend dan dat van jullie beste slaven, belastingbetalers.
Een pluim voor de journalist René Van Leeuwen van Geen Stijl en vooral voor Thierry Baudet die het op tafel liggende verdrag becritiseert.

Joehoe PvdA! Referendum? Geen idee.

Rene van Leeuwen van GeenStijl en Thierry Baudet samen naar het hol van de leeuw, naar de PvdA, in casu Hans Spekman. Eerst nog argeloos zwaait hij door het raam naar buiten. Als Van Leeuwen en Baudet eenmaal binnen staan (zie de NRC-tjes), moet de perswoordvoerder praten als Brugman om Spekman uit zijn kamer te krijgen. Eenmaal op de stoep geeft hij een zure performance die sterk doet denken aan een ‘Ad Melkertje’. Niet zo professioneel. Kom op, PvdA. Jullie kunnen beter!
Ik twijfel echter aan de capaciteiten van de linkse club Pvda

 

Weet waarvoor je stemt en op wie je stemt !

 Jullie willen met Oekraïne toch geen Griekenland tot de tiende macht?

Geen opmerkingen: