Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

24 augustus 2015

Als je iemand “Taqbir!” hoort roepen, is je leven om zeep!


Als je iemand “Taqbir!” hoort roepen, is je leven om zeep!Als moslims het hier voor het zeggen krijgen, dan behoort de westerse cultuur als in het mooie balletfilmpje tot het verleden.
De linkse toeters en klapdeuren die leven van cultuur, hebben nog niet door dat er haast nooit een moslim in de zaal zit. (tenzij straks misschien eentje met een bom)
Dat haast geen moslim hun boeken of blaadjes leest.
Dat moslims al dat toneel, al die concerten, die balletten en die film- schilder- en beeldhouwkunst haram vinden.
Dat als de moslims het hier voor het zeggen krijgen, de islam-knuffelende artiesten dan hun matten wel kunnen oprollen, en er zelfs hun hoofd kunnen verliezen terwijl iemand “Taqbir !” roept.
De theocratie dan wordt ingevoerd, en de democratie in de vuilbak verdwijnt.

Denk eens na linkse toeters, wie jullie klanten zijn, waar jullie geld en subsidies vandaan komen, wie jullie leven mogelijk maakt en wie dat in de toekomst onmogelijk gaat maken?
Daarom zo lang het nog kan, even wat schoonheid:En dan (helaas) wat lelijkheid, waarvan er steeds meer is:
Een massale betoging van IS -sympathisanten in Denemarken op 21-8-2015. Nu lopen ze nog tussen touwtjes begeleid en beschermd door de politie. Ik hun reistas op hun vlucht naar hier stak de koran. In hun hoofd het moorddadige achterlijke gedrag. Vrijwel allemaal leven ze van OCMW- stempel- en ziekengeld afkomstig van  belastingbetalende ongelovige honden. Enig idee wat er zal gebeuren wanneer de kassa leeg is, de honden stoppen met het betalen van losgeld? (zoals voorgeschreven in, jawel, de koran)en nog een recent ‘lekker filmpje’ uit DuitslandEr zijn zo honderden filmpjes. Nu nog eentje uit Parijs op 21-8-2015, na de inleiding door de Duitse juffrouw (nu nog op TV, zonder hoofddoek en niet vanuit de keuken)Goed nagedacht linkse klapdeuren en goedmenschen, of is dat onmogelijk?

Geen opmerkingen: