Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

19 augustus 2015

Te wapen !!

Geplaatst op Nageltjes.be op  door

Als het schorem hier illegaal in het land is, dan weet die rechter toch niet waar die hier verblijven, de politie hem op gevaar voor eigen leven zal moeten gaan zoeken?
Door het uitblijven van een persoonsbeschrijving en de mist die rond dit incident werd gespoten schreef ik al eerder als commentaar op het bericht in de kranten over dit ernstige incident:
“Na Ikea Zweden, hebben we dan nu ook de Colruyt-moslim-jihadist? Over de identiteit weer geen enkele mededeling, dus we kunnen het dan wel met zeer grote zekerheid raden. Waarschijnlijk zal Colruyt op advies van de politie melden dat nu alle aardappelschillertjes van Herder uit de rekken halen. Wees blij mensen, dat is de verrijking die ze ons door de immigratie beloofden. Vooruit Theo Francken , haal er nog maar 10,000 naar hier, zodat het vooruit gaat en onze bankrekeningen, lonen en welvaart stijgen, en je de volgende verkiezingen wint.
Kris Van Spitael :”Vlamingen die worden neergestoken in “de Colruyt”, daar maakt het constructieve VRT-journaal van Björn Soenens zich natuurlijk niet druk om. We zouden maar eens bang kunnen worden.”
Wat ik al eerder schreef in een artikel op Nageltjes en of de blog a.griffon, en ook door vrienden vandag parallel werd uitgedrukt:
Wij, de domoren, hebben allemaal onze wapens ingeleverd. De criminelen en terroristen niet. In tegendeel, die hebben sindsdien zelfs meer een steeds gesofistikeerdere wapens, trainen zich in allerlei vechtkunsten , vaak al van in hun prille jeugd.
Ik roep: “Te wapen !!”
Schrijf jullie massaal in in schietclubs, koop wapens en verdedigingsmiddelen.
“En schijt in het gezicht van justitie”, zoals een vriend dit plastisch uitdrukte. Konden we dat ook maar eens echt, in die rechter zijn gezicht schijten.
11145001_462482637266882_4113414132278123926_n Het is moeilijk zich een grotere stommiteit en een groter gevaar te bedenken dan het nemen van beslissingen in de handen te leggen van mensen die nooit enig prijs betalen voor hun fouten.
De kinderlijk-naieve goedmensen die bij elke vloek een kruisje slaan of foei roepen, zullen weer geshockeerd zijn door dit taalgebruik.
Ik voorspel hen evenwel stellig dat dit nog niets is in vergelijking met wat hen nu en binnen enkele jaren te wachten staat vanwege aanwezige en koende cultuurverrijkers waaronder een groot aantal terroristen en criminelen.
We moeten ons afvragen welke mensen een baan bij justitie ambiëren en die uiteindelijk ook krijgen. Het is zoals de dienst vreemdelingenzaken. Die is ook geheel gevuld met mensen die pro migratie zijn.
Diegenen die er tegen zijn die blijven daar weg, want die willen helemaal niet met al dat volk werken en in contact komen, laat staan ze binnenlaten.
 
Dat is ook zo met justitie. Iedereen die er een afkeer van heeft, wil daar niet werken en dus gaan al de criminelenvrienden en naïeve goedmensen met de banen lopen.
Ik/wij zijn daar dus door niemand vertegenwoordigd; worden door de zittende macht daar ook geweerd als gevaarlijk.
Ik ben er zeker van dat justitie en de criminelen samenwerken.
De feiten bewijzen dat keer op keer.
 
Vooruit mensen die een andere, tegenovergestelde aanpak voorstaan. Al is het tegen jullie zin: solliciteer vandaag nog als rechter .
 
Rechtspraak wordt ook door dezelfde soort mensen bedacht en ingevoerd, niet door ingenieurs, artsen, militairen, loodgieters of ondernemers.
Ze vertrouwden er te veel op dat het met hen die voor rechten studeerden wel goed ging komen.
 
Justitie en recht is de zaak van iedereen, niet slechts van diegenen die rechten studeerden.
Om die reden ben ik juist een voorstander van juryrechtspraak (die men net wil gaan afschaffen) en ook van een grote verplichte verscheidenheid aan beroepsgroepen en burgers in de commissies die wetten en wetsontwerpen voorbereiden.
 
Ik wens: maak mij hier en nu minister van justitie met volmachten en ik zweer het, ik kuis die smerige stal uit.
Koppen zouden er rollen.
Gelukkig voor hen is dit voorlopig nog beeldspraak.

Geen opmerkingen: