Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

02 januari 2013

Frankrijk in de fik

1200 auto's zijn er van oud naar nieuw in brand gestoken in Frankrijk. Het zijn er wel zeker veel meer  want we weten onderhand al hoe sterk de regimes zijn in liegen en minimaliseren, zeker de linkse.
http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid1305722/1-200-voertuigen-brandden-uit-tijdens-oudejaarsnacht-in-frankrijk.aspx

En zelfs het inzetten door Binnenlandse Zaken van 53.000 (!) politieagenten kon niet voorkomen dat er vooral in de grote steden honderden auto's werden in brand gestoken.
REKEN DE 'MEERWAARDE' VAN DE MULTICULTUUR EN DE LINKSE VERHAALTJES MAAR UIT !?
Het zal je auto en je af te betalen lening maar wezen. 1200 mensen kunnen nu te voet en met het openbaar vervoer, geheel volgens het Sovjetplan van de socialisten. Iedereen met de trein en de bus, dan kunnen de grote bonzen overal makkelijker door met hun slee met chauffeur. Echt sociaal is dat. Frankrijk gaat er dus lekker op vooruit, Griekenland achterna. Wat er zal overblijven van le Grand Empire. Na de doortocht van de socialisten: een hoopje as. Niet lang meer wellicht of enkel de minaretten mogen als hoogste gebouwen blijven staan. Niets toornt boven de islam uit en niet mag rijker zijn dan een moslim. Heeft het daar wat mee te maken, zullen sommigen vragen.Waarom denken jullie dat er zoveel wordt geheim gehouden en in de doofpot verdwijnt? Waar denken jullie dat dit racaille vandaan komt? Zelfs Sarkozy had niet de moed of kracht om de Kärcher tegen het gespuis te gebruiken. Een Kärcher tegen mensen met brandbommen, messen, pistolen en zelfs Kalasjnikovs is een verloren strijd. Napoleon zou wel geweten hebben dat hij met een Kärcher elke veldslag zou verliezen. Tegen tuig zijn echte wapens nodig en echte soldaten en geen plumeaus en geen straathoekwerkers.

Het is stil in onze media. Hoeveel auto's werden er hier afgefikt?
Ach ja, wij mogen dat allemaal niet weten. In de plaats daarvan komt er een ander leugenverhaaltje over Emma en Lucas die zogezegd de populairste babynamen zijn in dit onland, terwijl iedereen weet dat dat al jaren Mohammed en Aisha is.

Geen opmerkingen: