Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 maart 2012

Exit Obama?

Nergens werd er in onze media gewag gemaakt van de recente resultaten van de onderzoeken naar de echtheid van Obama's geboorteakte.
Volgens de grondwet moeten kandidaat presidenten en dus presidenten van de USA geboren zijn in de USA. Eerder was er al rook rond de ware plaats van geboorte van Obama. Nu is er ook vuur gevonden.
De geboorteakte van president Obama is niet authentiek maar gefabriceerd zo blijkt uit de doodgezwegen CBS  verslaggeving die begin deze maand ook op videowebsites werd geplaatst.
Ook 'The Examiner' berichtte hierover :http://www.examiner.com/law-enforcement-in-national/counterfeit-president-obama-birth-record-a-forgery-arpaio-report
Straks blijkt Obama ook toch een undercover moslim te zijn ......
Ik vermoed dat de republikeinen dringend een andere presidentskandidaat zullen moeten vinden.....als dat nog mogelijk is.Hopelijk wordt de volgende president een integere, echt verstandige mens in plaats van een buikspreekpop. Iemand als de godsdienstige mafkees Rick Sanctorum zou een ramp zijn voor de vooruitgang en de toekomst van de USA en  zou het land even goed in een middeleeuwse afgrond kunnen duwen zoals de islam en de imams dat elders hebben gedaan.
Voorlopig, tegen beter weten in , verkies ik dan maar Mit Romney.

Geen opmerkingen: