Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

29 maart 2012

Dit is ook georganiseerde misdaad

Ze zijn de laatste tijd regelmatig in het nieuws de afgewezen, hongerstakende asielzoekers, zeker na het forum dat een aantal extreem linkse activisten kreeg in de media. Er zouden er volgens die laatsten een aantal in levensgevaar zijn. Weten de poco journalisten van VRT en consoorten veel; het is een van hun dada's om het voor iedereen van elders op te nemen, maar niet voor het eigen volk dat wordt uitgezogen.
Een aantal pertinente vaststellingen en vragen borrelen op bij het zien van de gefilmde activisten/hongerstakers, zeker als men weet tot wat die lui in staat zijn om hun zin te krijgen.
Wie heeft Jamal Jaoudi geholpen bij het dichtnaaien van zijn mond? Minstens werd het materiaal daartoe door de behandelende arts geleverd, dan wel werd de mond verdoofd voorafgaand aan het dichtnaaien. Dit soort manipulatie en propaganda ben ik beu. Bovendien een hongerstaking van meer dan 70 dagen??? Dat zou elke medische ervaring overtreffen, en dus komt het nu via een doktersonderzoek door 2 artsen van DVZ uit dat er helemaal geen levensgevaar bestaat. Het betreft hier dus wel degelijk allemaal chantage, met medeplichtigheid bovendien van de begeleidende PVDA-arts Rita Vanobberghen en de ideologisch extreemlinkse opruiers. Als het fout loopt dan zijn zij en de VUB mee schuldig aan zijn zelfmoord en dood. Dit soort acties moet men stoppen en illegalen en asielzoekers die afgewezen zijn, alsook criminelen, MOETEN terug.De VUB mag inderdaad de boycot van de rechtsgang niet faciliteren en asielzoekers en illegalen onderdak verlenen. Ze gebruiken dit wellicht om zelf in de publiciteit te staan. Het is typerend voor wat daar zoal onderwezen wordt aan onze kinderen. Ik weet zeker dat dit voor de VUB contraproductief zal werken.

Terugkeer
Wat houdt de overheid tegen om deze uitgeprocedeerden en niet in aanmerking komende asielzoekers teug te sturen? Zet ze gewoon op het vliegtuig, desnoods met dichtgenaaide mond. Dan maken ze ook minder kabaal op het vliegtuig en verloopt de reis rustig. Eens terug kunnen ze hen ginds in een ziekenhuis behandelen.
Er is hier voor meer immigranten geen democratisch draagvlak, noch een financieel. Zelfs voor echte asielzoekers is het verdwenen.  Wij zijn niet de OCMW van de wereld.
Het ruikt, nee het stinks naar clientisme, want iedere geregulariseerde, dank zij de pvda , PS, SPa en Groen!, wordt door deze respectieve partijen electoraal gerecupereerd om het autochtone volk te verdringen en zo de democratie beetje bij beetje  ( eigenlijk inmiddels massaal) te vervalsen.

Bovenstaande schreef ik ook in de reactiemodule van http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2012/03/26/hongerstaking-geen-chantage#comment-37252, de linkse website die bekend staat om haar migratie- en asielactivisten . Tot mijn verbazing waren zeker meer dan 80% van de reacties afwijzend tav de hongerstakers....en ze werden nog steeds niet verwijderd.

Stelling om te bewaren
Luc Van Braekel schreef op zijn Facebook-pagina enkele sterke zinnen (waarop ik niet anders kon dan reageren), en die ik hier plaats om ze te bewaren. (Facebook is een te vluchtig medium om goede ideeën en teksten te bewaren.
"Illegale criminelen moeten uitgewezen worden", zegt Di Rupo. Is dat zo evident? Ik zou het anders durven stellen: "illegale niet-criminelen moeten uitgewezen worden; illegale criminelen moeten hun straf uitzitten in een Belgische gevangenis, tenzij er absolute zekerheid bestaat dat ze hun straf in hun land van herkomst zullen uitzitten. Zoniet lijkt het erop dat een gevangenisstraf vervangen wordt door een uitwijzing, en dat vind ik geen vorm van gerechtigheid. "

Ik steun Luc Van Braekels' oplossing/stellingname, maar hoe zorgen we ervoor dat deze er komt en ook wordt uitgevoerd? 
Aan het tempo waarmee we met schrijven en 'leuteren' voldoende mensen daarvan overtuigen, om zo dit op organische democratische wijze in te voeren, zal dit nog eeuwen duren. Mensen bekeren, zelfs van een dwaalspoor; mensen zover krijgen dat ze een nieuwe weg inslaan, dat ze toegeven dat ze politiek de foute keuzes maakten, dat ze dom waren zich niet met politiek bezig te houden, is moeilijk, zeer moeilijk. Gelukkig is in het begin, zoals bij religie, elke bekeerling meestal fanatieker dan de bekeerder, maar ook dan zal het nog lang duren. 

Als we te laat komen, dan dreigen chaos, failliet, terreur en burgeroorlog. Wij zullen dan tenminste kunnen zeggen dat we ons best hebben gedaan voor deze dreiging te waarschuwen, en dat we dit noodlot wilden voorkomen......,maar toch zullen we ons dan nog afvragen of we wel genoeg hebben gedaan. 

Ja ik zie de toekomst somber in omdat naarmate wij door de tunnel lopen het steeds donkerder wordt, en elk feit of signaal erop wijst dat die naar de hel loopt.
Wie heeft er een zaklamp, een kaars,... lucifers?

3 opmerkingen:

lucky9 zei

Heb ook nog vuurstenen in aanbod ...

Anoniem zei

Inderdaad, dit is chantage.... hoe kan iemand een hongerstaking zo lang volhouden ? Binnenkort de honderdste dag. Een échte hongerstaker houdt het maximum 79 dagen uit. Indien men zo wanhopig is, dan doet men ten eerste een aanvraag tot naturalisatie. Dat hebben ze niet allemaal gedaan. Ze zouden het toch niet verkregen hebben, natuurlijk... het zijn economische vluchtelingen. Bovendien is de toestand in Marokko vooruitgegaan door de komst van Mohammed VI. Marokko is democratischer geworden en is volgens mij geen dictatuur.

Anoniem zei

http://www.vandaag.be/binnenland/95273_vubhongerstaker-opgesloten-in-afwachting-van-uitlevering.html