Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

13 januari 2011

Nigel Farage ten strijde tegen de EUSSR, zet het verschijsel belgïe voor aap

Geplukt van de website http://www.europeesnieuws.eu/ van Van Hecke en Claeys met mijn dank aan deze twee hardwerkende en alerte politici die trachten te voorkomen dat Vlaanderen wordt gerold door het politbureau van de EUSSR en die de zelfverheerlijking en de graaicultuur naar macht, geld en postjes trachten te voorkomen. Hadden we maar meer echt Vlaamse parlementairen die EU kritisch waren en dit monster onder controle hielden.
Voor diegenen die mij niet kennen
EU kritisch is niet tegen een Europese samenwerking of tegen een Europese munt, alleen moet het anders, beter, goedkoper, met minder bloedzuigers....

http://www.europeesnieuws.eu/2011/01/het-gelijk-van-nigel-farage-in-beeld-farage-is-right-.html
The caretakers in beeld zouden ook de undertakers (begrafenisondernemers) kunnen worden genoemd.
Opgepast Vlamingen: ze hebben het op jullie spaargeld gemunt en/of jullie inkomen

1 opmerking:

lucky8 zei

Logischerwijze kan niemand nog een ander conclusie verantwoorden.
Vladimir Boekovski zegt het duidelijk op het einde maar niet hoeveel tientallen miljoenen doden vielen alvorens een paar duizend punthoofden beseften "dat het niet werkt."
Goed gezien Vlaams Nationaal Studentenverbond. Ik wou dat ik terug jong was.