Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

07 januari 2011

Enkel nog de schijn

In Gazet van Antwerpen verscheen een artikel met de uitspraak van Jan Jambon getiteld :"Er moet minstens 'een schijn' overblijven van belofte aan kiezer"
Onder dat artikel volgt dan een poll met slechts 2 keuzemogelijkheden:

Moeten er andere partijen bij de onderhandelingen worden betrokken?

o Ja
o Nee

In de reactiemodule gekoppeld aan dit artikel schreef ik daarom gericht aan de GVA en de lezers (Moet ik jullie nog vertellen dat mijn reactie niet werd gepubliceerd?:

"In deze onderstaande poll ontbreekt er een keuzemogelijkheid:

Moeten de onderhandelingen worden gestopt en begonnen worden met de Ordelijke Opdeling O2"

Aangezien die keuzemogelijkheid er niet staat heb ik dus ook niet gestemd. De poll is een 'cordon sanitaire ' een discriminatie als het ware tegenover alle mensen die de mening zijn toegedaan dat Vlaanderen onafhankelijk moet worden.

Maar ook de keuze: "NVA moet zijn hele kiesprogramma realiseren niet slechts een schijn ervan" staat er niet eens bij.

Het is ongehoord dat slechts een schijn van de beloftes van de NVA zouden overblijven. Waarom wordt nooit de Franstaligen gevraagd om te springen of staatsmanschap te tonen, de Vlaamse legitieme eisen in te willigen?
Achter welk volk staan de kranten en de VRT? Het antwoord laat ik aan u."

Het is overduidelijk dat er een beschadigingscampagne wordt opgezet tegen het eigen volk en de Vlamingen die het niet eens zijn met de belgiscistische  linkse campagnes en koningshuis-aanbidding en die bereid zijn Vlaams territorium te verkopen met erbovenop nog zakken geld van Vlamingen dat zonder enige verantwoording maar in de zakken van de Franstalige politici moet terecht komen zodat ze hun electoraat kunnen blijven kopen.

Daarvoor haalt men zelfs vuilbekkende langharige varkens als Brusselmans van de stal. Ik dacht dat die zo depressief was dat hij niet meer uit zijn hok kwam en we  geen last meer zouden hebben van zijn uitwerpselen?
Nu nog de mening van Kristien 'toverkol' Hemme(links)rechts en die van Tom Barman en Nic Balthazar, en dan kunnen ze terug naar hun hok gaan om nog even te subsidieslurpen, tot wij dat gegarandeerd gaan afschaffen.

Ik hoop dat de kiezer al deze manipulatie, dreigingen met economische en sociale chaos doorzien, het beu is en weet dat er slecht een partij is die hun niet zal verraden en die voor haar eigen volk eerst zorgt.
Volk word Staat !

3 opmerkingen:

Fee zei

op onderstaande link kan je stemmen voor de splitsing van het apenland B:

http://www.radio1.be/polls/poll-hoe-moet-verder-met-regeringsvorming

A. Griffon zei

Ja hoor Fee, heb ik al gedaan! En kijk maar naar het resultaat ( komt niet alleen door onze twee stemmen he.
Ik zal het op de blog proberen te plakken, maar o.a. ik heb gisteren namiddag Ray van het bestaan van deze poll op de hoogte gebracht en ik heb gemerkt dat hij die ook volgt en publiceert op Angeltjes.

Fee zei

Ja, griffon, het resultaat is duidelijk hé, SPLITSEN DIE HELE KRAAM verdomme, die vernederingen en uitbuiting door de Fransciljons hebben nu wel lang genoeg geduurd, TE LANG AL ....