Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

31 oktober 2009

Leve het regime! Dank u, dank u zeer!

Leve de multicultuur. Leve de verrijking. Laten we maar even euforisch doen over de toekomstige verbetering van ons leven en de toekomst van onze kinderen. Met dank aan al diegenen die voor onze oudjes en hun pensioen gaan zorgen.
Ik kan er niet genoeg van krijgen, dus: leve de migratie, leve de regularisatie, leve de asielzoekers , leve de linkse pro deo advocaten, leve de koninklijke familie en leve onze regering en de linkse regime politici.
Dit was mijn reacie op een artikel in Het Laatste Nieuws getiteld:"Man overvallen door vijf kerels in Antwerpen" http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/1023586/2009/10/31/Man-overvallen-door-vijf-kerels-in-Antwerpen.dhtml
Maar bovenstaand dankwoord, gejuig en gejubel mochten niet verschijnen in de reacties.
De censuurman of vrouw heeft meer dan een dagtaak en werd aangesteld na strenge selectie en screening door de securitate van Youssouf De Witte. Het werd hem/haar zelfs verboden te lachen of te laten lachen.
De linkse activisten die de gesloten asielcentra in Brugge en Vottem bestormen die krijgen natuurlijk wel een forum. Een podium zelfs.
Met de eisen en de mensenrechten van de autochtone Vlamingen wordt de vloer aangeveegd, en noch de Verenigde Naties, noch Europa grijpen in.
Quo Vadis Flandria?

3 opmerkingen:

Vomit zei

Victor de Lepanto,

Leve de multicultuur. Leve de verrijking. Laten we maar even euforisch doen over de toekomstige verbetering van ons leven en de toekomst van onze kinderen. Ik kan er niet genoeg van krijgen, dus leve de migratie, leve de regularisatie, leve de asielzoekers , leve de linkse pro deo advocaten, leve de koninklijke familie en leve onze regering en de 600 parlementaire politici.
Beledigend? Ongepast? Meld het ons
01/11/09 03u08

A. Griffon zei

Zozo, dan is iemand er in geslaagd het in mijn plaats te plaatsen in de reacties.Waarom is dat nu wel gelukt?

Vomit zei

Ik heb soms hetzelfde probleem, en heb stilaan de indruk gekregen dat er een "ploegensysteem" is en dat de zaterdagcensor een linkse vooringenomen kl**tzak (excuses voor de drievoudige tautologie) is die eigen criteria hanteert. Gewoon opnieuw proberen kan 's anderendaags inderdaad helpen.