Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 januari 2014

Over mensen die volgens de poco’s onze rolstoel zouden vooruitduwen


En het schorem  steekt dan nog voor de camera zijn  twee middenvingers op als teken van dank.

Laten jullie zich morgen ook door zo’n lui voorutduwen in ….de afgrond?

Socialisten noemen dit met zekerheid ook herverdeling van de rijkdom. Straks kunnen we zeggen Vlaanderen was rijk en dom.
810.000 euro geroofd van stervende en over 3 maanden vrij
Ahmed C. (vooraan) kreeg twee jaar cel, kruidenierster Naima K. (in het roze) 40 maanden.
Ahmed C. (vooraan) kreeg twee jaar cel, kruidenierster Naima K. (in het roze) 40 maanden.
TURNHOUT - De 27-jarige kruidenierster uit Turnhout die een stervende bejaarde van 810.000 euro beroofde, is veroordeeld tot veertig maanden cel. Haar partner kreeg twee jaar. De vrouw kan over drie maanden vrij komen.

Naima K. (27) nam de kruidenierszaak van haar ouders over in het centrum van Turnhout. Voor haar oudere klanten was ze erg lief. Maar het was haar enkel om hun fortuin te doen. Op 6 juli vorig jaar reed ze naar het ziekenhuis en bezorgde ‘als blijk van genegenheid’ een boeket aan de familie van een rijke marktkramer. De tachtiger lag op sterven. ’s Namiddags brak ze samen met haar partner Ahmed C. (32) de kluis in de garage open en ging aan de haal met 810.000 euro en elf gouden munten.

Omdat het koppel ruzie kreeg over de verdeling van de buit, moest de politie tussenbeide komen. In een doos op zolder vonden de speurders 674.550 euro. In een sporttas die was ingegraven door Nadia, de zus van de hoofdverdachte, stak nog eens 189.000 euro. Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat een ander bejaard koppel van 161.000 euro was beroofd. En veertien dagen nadat een 87-jarige drukker zijn vrouw had verloren, was hij 26.000 euro lichter.

Naima K. kreeg 40 maanden cel, haar partner Ahmed C. twee jaar. Haar zus Nadia kreeg acht maanden effectief en haar moeder acht maanden met uitstel voor heling.

De hoofdbeklaagde beviel in de gevangenis van een kind. De nabestaanden moeten nog even wachten op de 810.000 euro. Hun advocaat had in zijn conclusie per vergissing 81.000 euro geschreven. De debatten worden daarom volgende maand heropend.

Geen opmerkingen: