Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 januari 2014

Ja islam is een bedreiging, wellicht wel groter dan alle voorgaande.


Las u het ook? De Gentse politie heeft bijna drie weken(!? ) geleden een 41-jarige Iraakse vluchteling gearresteerd die de 23-jarige studente verkrachtte in de Stalhof, een zijstraatje van de Gentse Overpoort.

‘De politie stelde een fotodossier samen en de getuige kon de man aanduiden. Het DNA van deze verdachte werd vergeleken met het DNA dat gevonden was op de plaats van de feiten en dit kwam overeen. Ook de gsm van het slachtoffer, die op het moment van de feiten gestolen werd, kon opgespoord worden. De man van wie de huidige gebruiker de gsm had gekocht, heeft verklaard dat hij de gsm gekocht had van de verdachte op de dag van de aanranding.’

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20140109_012

Krijgt die klootzak hier asiel, en dan flikt hij zoiets? Waarom moeten we dat blijven tolereren? Die man moet absoluut terug naar Irak, liefst zonder zijn testikels. Om het even wat er in zijn dossier staat en welke verzachtende omstandigheden (hallo?) er door zijn linkse pro deo-advocaat zou worden bedacht. De wetten hier moeten desnoods dan maar aangepast worden, om het even wat Europa en de EVRM club ervan denken. We moeten dienaangaande onze autonomie per direkt terugeisen.

Maar elders is het al even erg, of zelfs nog erger:

Moslim immigranten moeten slechts gemeenschapswerk verrichten als straf voor hun groepsverkrachting van een 12-jarig meisje in Noorwegen..
Kaja Strandjord (foto),de openbare aanklaagster vroeg slechst om gemeenschapswerk als straf.

.Een twaalfjarig meisje van Namsos werd twee keer verkracht door vier moslim immigranten tussen de 15 en 18 jaar. Alle vier criminelen bekenden de feiten, en argumenteerden dat dat het 12-jarige slachtoffertje had toegestemd. De groepsverkrachtin vond plaats op de speelplaas van een lagere school.

Het tuig werd veroordeeld voor verkrachting met verzwarende omstandigheden, maar de openbare aanklaagster Kaja Strandjordtot had het hof enkel om gemeenschapsdienst voor de daders gevorderd!

De vier monsters werd een collectieve boete opgelegd. Drie van hen werd ook gemeenschapsdienst opgelegd.

Eén van hen was ook al veroordeeld voor de verkrachting van een ander dertienjarig slachtoffer. Hij werd daarvoor slechts veroordeeld tot het betalen van een boete.

De advocaat van het slachtoffer opperde dat de delinquenten zeer waarschijnlijk in herhaling zullen vallen.

Bron: http://www.nrk.no/trondelag/tiltalt-for-overgrep-mot-12-aring-1.10916986
Het zal je kind of kleinkind maar overkomen.

Geen opmerkingen: