Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 februari 2012

Er bestaan moedige agenten

In de Nederlandse Telegraaf staat:


AMSTERDAM - Een 3-jarig jongetje heeft in Amsterdam een bekeuring van 120 euro gekregen voor wildplassen.

De moeder van het ventje is des duivels, maar wil niet met haar naam in de krant omdat ze bang is dat de agent haar dan vaker zal gaan pesten.

De peuter liep met zijn moeder van de peuterspeelzaal naar huis toen hij werd overmand door zijn opspelende blaas. Omdat het jongetje het echt niet op kon houden, liet de moeder hem op straat plassen. Net op dat moment kwam de motoragent de hoek om scheuren.Ik kon niet nalaten de politieagent in kwestie te feliciteren met zijn moed.


120€, die boete is hoger dan voor het dragen van een Burka, het stelen van een handtas, het bepotelen en lastigvallen van meisjes, het dealen van wit poeder, het urineren door enkele stoere Marokkanen. Zou hij het durven deze overlast te beteugelen? 
En wat gedacht van de kilo's paarden-uitwerpselen en pis die de politie te paard onopgekuist achterlaat wanneer ze door Amsterdam patrouilleren? Gaat Amsterdam zich vanaf nu zelf beboeten?
Zowaar deze politieman is een voorbeeld voor zijn collega's en een kindervriend.
(natuurlijk had ik het Proces Verbaal en het relaas van de politieman wel willen horen, maar kranten zijn nu eenmaal oppervlakkig)


Ik voeg hier een filmpje toe dat op Angeltjes verscheen en dat aantoont welk volkje ongestraft op straat urineert en dan nog een grote mond opzet. Waar was de politieagent van dienst die ze durfde te bekeuren met een boete van 120€???

Geen opmerkingen: