Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

14 januari 2009

Weer enkele multiculturele verhaaltjes voor het slapengaan.

Oogjes toe snaveltjes dicht!

Directeur Scheppersinstituut krijgt rake klappen
wo 14/01/09 13:30 (UPDATE) - In Mechelen heeft een oudleerling de directeur van het Scheppersinstituut mishandeld. De jongen kwam om papieren en vond dat hij onvoldoende werd geholpen. De directeur kreeg klappen en is gewond aan het oog. De dader is opgepakt en werd na verhoor opnieuw vrijgelaten.

Ooit was dit een zeer strenge school met een pensionaat, waar zeer veel jezuïeten werden gerecruteerd. Wanneer mijn ouders mij dreigden daar naartoe te sturen wanneer ik over de schreef ging, dan bond ik dadelijk in. Ik kende namelijk nogal wat verhalen van kinderen die er verbleven onder strenge discipline, sliepen in grote zalen, aten in grote refters, en maar af en toe naar huis mochten.
De tijden zijn duidelijk veranderd, te veel zelfs. Is het niet mijnheer de directeur?
En ja dat crapuul werd al vrijgelaten, veel hoeft hij overigens niet te vrezen van het multiculregime, en geld heeft hij waarschijnlijk ook niet om af te pakken.

Man slaat echtgenote omdat ze haren blondeerde
In Tongeren is een man uit Maasmechelen veroordeeld omdat hij zijn vrouw had geslagen. De vrouw van Turkse afkomst liet in de loop van 2007 haar haren blonderen zonder daarover te overleggen met haar echtgenoot. Die gaf haar daarom tot twee keer toe een serieus pak slaag. Dat kost de 28-jarige man uit Maasmechelen nu een gevangenisstraf van zes maanden en een boete van 1.100 euro.De vrouw diende naar aanleiding van de feiten klacht in tegen haar man, die niet kwam opdagen op het proces. Ter zitting zei de vrouw, die inmiddels opnieuw met haar natuurlijke haarkleur door het leven gaat, dat de plooien inmiddels zijn gladgestreken. Ze stelt zich geen burgerlijke partij tegen haar echtgenoot. (belga/sam)

Ze zal ondertussen wel bewerkt zijn door de familie, misschien werd er eens duchtig gepraat over eer en eremoorden die cultureel erfgoed zijn in de de wereld van allah. Tja daar zou je zelfs een burka van gaan dragen. Andere kant opkijken multicullis en pocolitos, er is niets aan de hand!

13/01 Ex van Silvy Melody verloofd met meisje van 16
Khalid Boujida, de ex van Sylvie De Bie, is verloofd met een meisje van 16 jaar. Dat kopt het weekblad Story. De 29-jarige Khalid zou zijn nieuwe liefde, Ikeram, al kennen van toen ze 14 was. Toen was hij pas getrouwd met de zangeres van Sylver, alias Sylvie Melodie.
De 29-jarige Khalid heeft zich op 3 januari, daags voor Sylvie's verjaardag, in het geheim opnieuw verloofd. Het weekblad haalt een 'betrouwbare bron' aan uit zijn omgeving.

Sylvie werd bedrogen aan de lopende band. Dat mag volgens de islam en hun zandbakcultuur met ongelovige Vlaamse hoeren die seks hebben voor het huwelijk. Echt trouwen doe je met je eigen volk, sexuele ervaring opdoen met het dhimmievolk. Bovendien moet zo een huwelijk liefst gearrangeerd zijn, kwestie van later de hele familie te kunnen naar hier brengen en een hogere bruidsschat te incasseren. En gearrangeerd is dit huwelijk zeker, of durft daar iemand aan twijfelen. Ikeram alleszins niet, want anders zullen haar familie en broers haar zeker eens vertellen hoe dat zit met de eer van de familie, en wat er gebeurt met meisjes die die te grabbel gooien.
Volgens een niet nader genoemde BV, die er naar eigen zeggen getuige van was in dancing Carré in Willebroek, "bedroog hij Sylvie aan de lopend band terwijl zij thuis op de baby paste. Het gebeurde geregeld dat hij een uurtje met een meisje verdween, terugkwam, een nieuw meisje versierde en opnieuw verdween".

Voor de onwetende en naïeve multicullies: Ja, dat mag hij van de Imam en zijn allah, hij mag zijn vrouw met iedereen bedriegen als het maar geen moslima is. In zijn culturele omgeving, waar de kalender het jaar 1430 aangeeft, mag hij alleen maar wat bijkomend gaan ritselen als hij er ook mee trouwt. Desnoods krijgt hij daarvoor, op eenvoudige vraag, van de imam een tijdelijk huwelijkcontract voor enkele uren, zoals dat halal wordt voorgedaan in Iran.
Maar ach zoveel kennis van deze andere culturen ergert wellicht de multicullis te zeer.

Ik zou nog kunnen vertellen van de twee welopgevoede achternichtjes, die destijds allebei toch zo een lieve Turk hadden gevonden. Daar mocht geen schuin woord of bedenking over gezegd worden. Tot bleek dat de loverboy van de ene, die nochtans bij haar inwoonde, tijdens de vakantie naar zijn echte vaderland was gaan trouwen met een echte maagd. Van haar zus hoorden we pas een paar jaren later dat har exotisch lover haar regelmatig eens goed alle hoeken van de kamer liet zien, en werd bekend dat de regelmatige blauwe plekken en ogen niet kwamen van tegen de deur te lopen of van de trap te vallen. Ze weten allebei nu wel beter, al wordt over die trieste periode niet echt meer gepraat in de familie. Jullie weten hoe dat gaat. Sindsdien gaat hun stem en die van hun omgeving wel naar een andere partij, een die voor eigen volk kiest.

12/01 Uitgezette asielzoeker sticht brand aan woning in Bonheiden
In Bonheiden is maandagnamiddag brand gesticht op de bovenverdieping van een woning aan de Imeldalaan door een misnoegde Iraakse asielzoeker. De brandstichter werd opgepakt door de politie.
Het vuur brak uit rond vier uur in de namiddag. Het huis werd bewoond door acht vluchtelingen. De kantoren van het sociaal verhuurkantoor Bodukam zijn in hetzelfde complex gevestigd.
De brand werd gesticht door een Irakees die uitgewezen was en ook geen leefgeld meer kreeg van het OCMW. De brandstichter kon opgepakt worden door de politie.
Onbewoonbaar
Het dak en de bovenverdieping van de woning liepen zware brandschade op en de rest van de woning liep waterschade op. Het huis is daarom onbewoonbaar verklaard.
De zeven andere vluchtelingen die ook in de woning verbleven worden elders ondergebracht.

Dit is de techniek van de verbrande aarde, en als dank omdat hij hier al zo lang op onze kosten is mogen blijven. Misschien kan hij met een goede advocaat toch nog een tijdje of voorgoed hierblijven, eventueel een regularisatie aanvragen bij de minister om een of andere goedbedachte of humanitaire reden. Na zo een daad kunnen de multicullis zeker stellen dat hij wel zeer wanhopig moet zijn geweest om tot zulke daden over te gaan, en dat hij toch niet terugkan naar een of ander moslimparadijs met sharia. Ze redeneren wellicht dat dat hier moeten blijven, in het land van de ongelovige honden, wel de grootste straf is die hij voor zijn wandaad kan krijgen.

Oh ja, en de bevoegde diensten 'vorderden' op de huurmarkt direct een villa op om de andere asielzoekers in te kunnen onderbrengen. De verhuurder, die nochtans bang was, mocht dit niet weigeren uit angst voor vervolging wegens discriminatie/racisme.

Oh ja, hierna de foto van de reeds uitgebrande villa waarvan de eigenaar ook niet mocht uitmaken wie er kwam wonen. Kennen jullie ook een Vlaams gezin dat in zo'n 'sociale' villa gratis mag wonen???

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sylvie Melody was vroeger een leerling in de school van directeur Geilmans, de migrantenliefhebber. Dat zegt genoeg over de geringe weerbaarheid waarmee Sylvy haar leven als volwassen vrouw inrichtte. En over haar onderdanige houding t.o.v. haar echtgenoot. Alleen al het verliefd worden op een vreemdeling past precies in het tolerante plaatje dat de school van Geilmans meegaf aan de leerlingen. Scholen die migranten op een voetstuk zetten, zouden moeten afgestraft worden.

Anoniem zei

Tijdens WO II hadden de Rexisten van Leon Degrelle, de leuze: "Qui 's y frotte, s'y pique" onder hun embleem: twee gekruiste doorntakken.
Dàt is ook mijn motto in verband met héél die culturele boel...eigen schuld, dikke bult; er bestaan al genoeg verhaaltjes van dien aard dus moet geen enkele seut meer afkomen met het foefje: "ik wist dat niet"...
Hartelijke groeten van de "Fikken".

Anoniem zei

VOLLEDIG OFF-TOPIC....doch ik wil jou melden, beste Antoine, dat Björn Roose gisteren besloten heeft om definitief te stoppen met "friet met stoofvlees" en ènkel nog te bereiken is via zijn fotoblog.
Na méér dan 6.000 artikelen, leg hij er de riem af.
Heer Ray en Eric Duplo heb ik zojuist verwittigd.
Ondanks dit spijtig feit, stuur ik U toch hartelijke Vlaamse groeten,
de Fikken.