Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

31 januari 2009

Hahahahalal

De moslims zullen er niet kunnen mee lachen, daarvoor hebben ze veel te lange tenen, maar ik wel.

De gedachte dat ik hond zou moeten eten doet mij ook al kokhalzen, maar wie weet hoe lekker het wel niet is. Tijdens de oorlogen zijn er hier ook verschillende huisdieren en ratten in de kookpotten beland, al zal niemand dat weten of graag openlijk vertellen. In China is het trouwens een normaal ingredient. Ik denk overigens dat de chemikalien die de slager erbij voegde veel meer gevaar inhield voor de gezondheid van de moslims dan het vlees. Ik vraag me af welke de straf die moslimman hier zou gekregen hebben, welke de straf zou zijn wanneer het een Vlaamse beenhouwer zou zijn, en hoe de debatten daarrond zouden verlopen. Daarover wat nadenken doet mij al lachen. HAhahahalal.

Marokkaan verkoopt hondenvlees als rundsvlees
Een Marokkaan die het begrip hot dog te letterlijk had genomen, moet zes jaar de cel in. De man verkocht hondenvlees als rundvlees, meldt De Telegraaf. Een rechtbank in Casablanca veroordeelde hem verder tot een boete van 900 euro. De Marokkaan bekende dat hij het hondenvlees met chemicaliën had bewerkt om de afwijkende geur en kleur te verdoezelen.Vier handlangers kregen acht maanden tot vier jaar cel. Zij hadden op de honden gejaagd en ze doodgeschoten. (adv)

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is enkel omdat wij, van jongsaf geleerd hebben dat hondenvlees eten:"not done" is, dat wij er een grondige hekel aan hebben.
Britten en Yankees eten zelfs geen paardenvlees.
Oosterse volkeren zijn wél verlekkerd op hondenvlees omdat ze die éérst marineren in "pikante saus" dat de reuk wegneemt en tevens de smaakpapillen strelen.
Zij gaan er ook niet van dood !