Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

08 februari 2016

Magalie Alpaerts nog steeds verwond en geterroriseerd


Weeral een schande van formaat dat het kopvoddentuig zomaar wegkomt met hun laster en eerroof en het kapotmaken van Magalie Alpaerts‘ droom en leven.
Het is het zoveelste bewijs van de partijdigheid van wereldvreemde arrogante rechters. Ze moeten geen cursus omgaan met seksualiteit meer krijgen, Zoals minister Geens plant, maar hun C4, zonder opzegvergoeding.
Wellicht zijn ze bang voor mogelijke wraakacties en onlusten als tot vervolging zou worden overgegaan.
Bereid zijn met velen tot geweld over te gaan, dan nog onder een moslimvlag, lijkt zeer efficiënt in het verwerven van privileges en rechten. Daartegen zijn de Vlamingen een kudde schapen (gehoed door wolven)
Ik liet het hier nooit bij, desnoods kan er voor de financiering aan crowdfunding gedaan worden, die gegarandeerd succes zou hebben in haar geval, en waartoe ik ook een financiële en wervende bijdrage zou leveren. Ik wil daarbij onderstrepen dat de moslims wel een financiering voor dit proces hebben opgezet of dit met pro deo advocaten gedaan krijgen terwijl Magalie wellicht haar verdedigingskosten zelf moest betalen. Haar advocaat zal wel niet pro deo hebben gewerkt.

De schreeuwende moslimbende laat haar bovendien nog niet met rust. Zij trekken nog steeds naar cassatie om het vonnis ongedaan te maken, en een nieuwe rechtszaak te beginnen met het doel Magalie toch veroordeeld te zien.
Maar het is wel Magalies’ leven, en zij moet beslissen.
Zelfs in de stem van de mooie nieuwslezeres van VTM , Elke Pattyn,  klonk verbolgenheid en afkeur. De video daarvan kun je bekijken op hun site of  op http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2607962/2016/02/05/Ouders-Blokkendoos-niet-vervolgd-voor-laster.dhtml?show=art 
De ouders die de juf van kleuterschool De Blokkendoos voor de rechter hadden gedaagd, worden zelf niet vervolgd. Dat zegt hun advocaat. De juf, …
HLN.BE

Geen opmerkingen: