Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 juli 2015

Stel je voor dat het een varken was geweest.

Stel je voor dat het een varken was geweest. grin-emoticon grin-emoticon 

Nee, ik verzin het niet:

""

Meer dan 80 personen raakten maandag gewond nadat er plots gewoel ontstond in de Hassan II moskee in Cassablanca. De boosdoener bleek een simpele muis. Dat bericht het Marokkaanse persagentschap MAP. 
De grootste moskee van Marokko zat maandagavond afgeladen vol voor de Waardevolle Nacht, een belangrijk moment tijdens de ramadan. Tijdens het gebed sprong een muis op de voet van een vrouw, waardoor zij in paniek raakte. Dat veroorzaakte opschudding bij de andere vrouwen in de buurt, waardoor er plots een stormloop naar de uitgang was.
Tijdens die stormloop raakten maar liefst 81 mensen gewond. Het gaat vooral om lichte verwondingen, zoals ontwrichtingen of breuken. Een zwangere vrouw liep echter een dubbele beenbreuk op in het gedrang. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis en blijft nog een tijdje onder medisch toezicht.
http://nl.metrotime.be/2015/07/15/must-read/81-gewonden-na-gedrang-in-moskee-door-muis/
http://nl.metrotime.be/2015/07/15/must-read/81-gewonden-na-gedrang-in-moskee-door-muis/grin-emoticon

Geen opmerkingen: