Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 juli 2015

Maak onze veiligheid, ons leven, onze maatschappij en ons volk maar verder kapot.

Geplaatst op Nageltjes op 14/07/2015 door 

Als de officiële bronnen al gewagen van mogelijk kwaad opzet, dan kan je er vergif op nemen dat het zo wel zal zijn.
Haal nog wat meer tuig uit Libië met en elders naar hier met onze landsverdediging.
Maak onze veiligheid, ons leven onze maatschappij en ons volk maar verder kapot.

Wij zijn het niet waard te overleven, een eigen natie te zijn met een eigen cultuur.

Alle andere volkeren zijn exotischer en beter, worden trots genoemd, en moeten worden beschermd. Maar wij niet.

En als ze de Vlaamse Leeuw wat wauwelen, verklaar hen dan als inclusief, als Vlamingen. Geef ze een uitkering, een woonplaats enz., als ze maar op de juiste mensen stemmen. Zingen zullen ze daarvoor altijd. Als het dat maar is.

Maar het grootste tuig: dat zijn de politici en apparatschiks.
Zij doen ons dat alles aan, ook omdat ons domme volk dat zo wou, omdat het ze niets kan schelen.
Het zijn nu eenmaal goedmenschen en linkse multicullers die zich interesseerden voor justitie, de mensenrechten, de NGO”s en de exotische immigranten, en die in alle departementen en instituten de banen hebben ingenomen.

Zou iemand die radicaal tegen is, of grote kritiek heeft op de immigratie, zoals die zich de voorbije decennia manifesteerde, een baan krijgen bij Ontwikkelingssamenwerking, op Asiel en Migratie, op Gelijke Kansen, al was het maar om wat evenwicht te brengen? Nee, die hebben andere interesses, andere beroepen, andere opleidingen dan die van de goedmenschen die uiteindelijk allemaal in die departementen en in de NGO”s een baan ambieerden en nu bevolken. Andersdenkenden zouden daar niet solliciteren,maar ook helemaal door de sollicitatieprocedure geraken (van uitsluiting en discriminatie gesproken).

Die lui, die er nu de dienst uitmaken bepalen nu wel, en helemaal alleen wat er met iedereens geld gebeurt en wat onze toekomst zal zijn. Misschien moeten er dus quota ingesteld worden om evenwicht te brengen Slechts dan zal er wat veranderen, zodra zich in die sectoren ook proportioneel emotioneel en intellectueel diversiteit voorkomt.

Diversiteit: naar dat woord zou dat zootje toch oren moeten hebben?

Maar democratie en termen als diversiteit zijn in die kringen alleen van toepassing als die in hun kraam en ideeënwereld passen. En indien niet, dan binden ze een vod voor hun gezicht, gaan betogen voor het behoud en de continuïteit van hun job en eigenbelangen.

Dan verbranden ze een Leeuwenvlag, bij nacht, aan het huis van een Vlaams Belanger terwijl hij met vrouw en kindjes liggen te slapen. Ach, geen procureur, geen rechter, geen politieofficier die dat zal onderzoeken. Die man had gewoon een verkeerde mening, de fascist.
Maar noem islam eens achterlijk, Zwarte Piet een neger…., en je kent het verschil.
 Oh, en iemand schreef in een eerste reactie toen hij dit artikel las op FB :            "(vlag in de brand gestoken) Wat een geluk nog dat niemand beweerde dat er iets met krijt op de muur was geschreven. Anders was het dagen hoofdnieuws geweest." Hij verwees hiermee naar het woordje 'negers' dat met krijt (door hemzelf?) op de muur van VRT-journalist Peter Verlinden zou gevonden zijn. red.
 http://www.standaard.be/cnt/dmf20150714_01776046
Twee branden op petrochemische site in Frankrijk


 door  | Bron: BELGATwee branden op petrochemische site in Frankrijk
Foto:


Op de petrochemische site van LyondellBassel, in het zuiden van Frankrijk, is in de nacht van maandag op dinsdag brand uitgebroken in twee tanks. Er zijn geen gewonden.

De incidenten deden zich voor rond 3 uur op de site in Berre-l’Etang, niet ver van de luchthaven Marseille-Marignane. Het zou naar verluidt gaan om een brand in 2 tanks, die op 500 meter van elkaar liggen en gevuld zijn met chemische producten.

De brand in een van de twee tanks, gevuld met 11.000 kubieke meter benzine, is ondertussen gedoofd. Bij de andere tank, gevuld met 48.000 kubieke meter Naphta, materie die gebruikt wordt bij de productie van plastic, wordt nog steeds geblust, zo melden lokale media.

Meer dan 100 brandweerlui zijn uitgerukt om de branden te blussen.

Over de oorzaak van de branden is nog niets gecommuniceerd, maar het feit dat het zou gaan om 2 brandhaarden die ver uit elkaar zou er kunnen op wijzen dat het niet om een ongeluk gaat.


Geen opmerkingen: