Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

21 april 2010

Twee, nee driemaal beroofd

Adam Giza, de moordenaar van Joe Van Holsbeeck gaat dan toch niet in cassatie tegen de uitspraak dat hij zijn straf moet uitzitten in Polen.  Ook nu weer verscheen er bij het artikel in de kranten een onherkenbaar gemaakte foto. Nochtans is er (terecht) een ander gebruik wannneer de criminelen autochtoon zijn. Dan staan ze met duidelijke foto inclusief familiegeschiedenis, buurtondzoek en psychologisch profiel te kijk in de media. Als het allochtone criminelen zijn zoals de zigeuner Adam Giza, dan worden ze vaak onherkenbaar gemaakt, hun naam wordt afgekort tot initialen, er wordt naar gerefereerd als jongere of een man uit Molenbeek of Borgerhout...
Vergeten we nog niet dat zijn kompaan in deze roofmoord, Mariusz O., eveneens een Roma-zigeuner, hier vrij rondloopt zonder dat iemand weet hoe die eruit ziet. Die gaat gewoon verder met zijn vroegere leventje temidden van zijn hier illegaal levende familie, tenzij ze geregulariseerd werden wegen sterke band met het land, ha ha ha. ( groen lachje) Dit is op zich een parlementair vraagje waard, want dat zou betekenen dat later de hele criminele bende zich hier later terug verenigt.

Die wollige onbenul Stefaan De Clerck heeft nog steeds niets gepresteerd, en waarschijnlijk zal hij zich niet haasten om tot uitlevering over te gaan.

Dat er van Stefaan De Clerck niets verwacht mag worden mag blijken uit het feit dat, niettegenstaande groot aankondigingsbeleid (het enige waar de regering in geslaagd is), er zelfs nog geen plaats is gevonden voor een nieuwe gevangenis, laat staan dat men het opgepakte tuig kan opsluiten zonder eerst ander gevaarlijk tuig vrij te laten.


Bij rellen in het Brusselse werden de laatste 73 dagen 297 mensen administratief aangehouden (4 per dag,in het kader van de handhaving van de openbare orde) voor .... maximum 12 uur.
Daarnaast waren er nog 935 gerechtelijke aanhoudingen(13 per dag); en daarvan werden er slechts 10 via snelrecht berecht.
De minister was zelf "verbaasd" over het grote verschil tussen gerechtelijke aanhoudingen (935) en het aantal zaken dat voor de snelrechter komt (10)

Hoeveel kunnen er hun straf in hun land van oorsprong uitzitten, definitief het land worden uitgezet?
Ik hoop allemaal, want al de geplande gevangenissen samen zijn nu al veel te klein!
En naast het feit dat de slachtoffers, meestal autochtonen, reeds beroofd zijn, worden ze nogmaals slachtoffer via de belastingenroof om dit uitschot in een 4 sterren gevangenishotel onder te brengen. ( en niet te vergeten voor de pro deo advocaten en de dure lang aanslepende rechtspraak en procedures moeten de belastingbetalers ook opdraaien, wellicht ook voor de schadevergoeding vande ouders van het slachtoffers, omdat de criminelen of hun familie geen (officiële) nagel hebben om hun gat te krabben.

Gelukkig stelt het Vlaams Belang de lastige vragen, want anders wisten we niets.
Er gingen laatst stemmen op in het parlement van pseudodemocraten die vonden dat er te veel vragen werden gesteld. Vooral die van het Vlaams Belang zijn er te veel aan, en dat terwijl het plebs kan toekijken hoe de ministers flateren en tjeventaal uitkramen..

Stel jullie maar eens de vraag waar de taalgrens zou liggen, hoe het met de criminaliteit, het gerecht, de politie, de graaicultuur ....zou gesteld zijn wanneer het Vlaams Belang niet zou bestaan?

Op wie stemmen jullie de volgende keren?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Op welke partij de volgende keer stemmen??? Eenvoudig op dezelfde als toen ik stemde op een quasi-nietig bejaard manneke, een zekere Karel Dillen, wiens ideëen en idealen uitgroeiden tot de énige partij voor de rechtgeaarde Vlamingen.
Voldoet mijn antwoord beste Antoine,

A. Griffon zei

Met genoegen lees ik je consequente keuze. De enige rechtvaardige voor ons volk. De enige die een toekomst biedt voor onze kinderen. De enige die ons vergoten bloed rechtvaardigt.
Were di? Ja, wij weren ons!