Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

03 juni 2009

Wat is een studie van een professor van de Katholieke Universiteit Leuven waard ?

"CD&V is bij de achttienjarigen de grootste partij met 25,5 procent van de kiesintenties. Dat blijkt uit een onderzoek afgenomen in 2008 van professor Marc Hooghe van het Centrum voor Politicologie van de K.U.Leuven.

Dat CD&V de grootste is bij de achttienjarigen is 'opmerkelijk' omdat de partij een ouder kiespubliek heeft, zegt professor Hooghe. 'De Vlaamse jongeren die volgende zondag voor het eerst naar de stembus gaan, blijken heel traditioneel te stemmen.'"


De jeugdbewegingen als Chiro, KAJ , KLJ, de scouts en de katholieke scholen hebben goed hun best gedaan om de kinderen te prepareren. Daarom houden de katholieken hun greep op het onderwijs, de jeugdverenigingen en de kinderopvang. Wie eens goed is geïndoctrineerd van kinds af ontsnapt haast nooit meer aan het geloof,het godsbeeld en de sprookjes en fantastische verhalen uit de bijbel, de testamenten en andere bovennatuurlijke nonsens. De Tjevenstreken worden van kinds af toegepast. Een vraag gesteld door een katholiek onderzoeker zal dus een eerder pro katholiek standpunt ontlokken, en zoiets hebben ze graag bij de KUL.
Gelukkig doet me in het stemhokje (voorlopig) nog wat men wilt.
Hopelijk mag na de verkiezingen blijken dat de 18 jarigen hun eigen verstand en Vlaamse identiteit en trots zullen volgen.

Sommige 18 jarigen hebben dit al gevolgd, want de professor kon er niet rond dat 18.1% voor het Vlaams Belang ging stemmen.
Tel daar al diegenen bij die het nog niet openlijk durven zeggen en.....? we hebben een nieuwe zwarte zondag voor de leugenaars, het koninklijk circus, de corrupte zakkenvullers, postjespakkers, nepotisten, multiculturalisten en linkse journalisten!

1 opmerking:

Anoniem zei

grof, agressief, hatelijk brrrdoggarci