Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

27 mei 2009

De andere middelen

In Deurne werd het secretariaat van het Vlaams Belang nog maar eens bekogeld met bakstenen. Dit is het lot van veel secretariaten, en blijkbaar het recht van de linkse democraten en hun beschermelingen om hun gedachtengoed en eisen kracht bij te zetten.
Kan de politie die de dreigende briefschrijver aan Fabiola oppakte ook niet eens achterhalen wie de bakstenen gooide? Of wie de bedreigingen uiten aan het adres van de Vlaams Belang politiciWaarschijnlijk kost dat te veel mensen en middelen, en het past niet in het kraam van het nieuw feodale regime. Het besje in Laken met haar betonnen kapsel blijkt belangrijk om de democratie, zoals die door het regime wordt gedefinieerd, te redden. Het Vlaams Belang daarintegen hoort volgens de oude en nieuwe adel tot de verkeerde democratie, een kankerende uitwas, die moet bestreden worden met alle wettelijke en andere middelen. Het niet opsporen en straffen van de bedreigers van het Vlaams Belang behoort tot die "andere middelen"

PS Aan het Parket en de politie :Graag aub niet de ploeg sturen die de daders van de roofmoord in Oudenaarde oppakten en terug lieten lopen. Daar hebben we niets aan. Maar natuurlijk zullen wij weer niet mogen kiezen hoe we deze zaken willen opgelost zien.

Geen opmerkingen: