Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

12 april 2012

VIVE MARINE!

Theo Prinse, een facebookvriend, bracht me een filmpje onder de aandacht. Het is een extract uit een politiek TV programma in Frankrijk. Het hoorde een debat te worden tussen presidentskandidaten, maar tegenover Marine Le Pen koos de zender voor een linkse tweederangsfiguur. Het hoort er allemaal bij in het linkse mediawereldje. We kunnen hiervan allemaal wat leren dunkt me.

Jammer dat er geen ondertitels staan om dit staaltje van poging tot manipulatie door de media , en de perfide wijze waarop de afvallende kandidaten ( uit de bezemwagen zoals Marine ze noemt) allen opkomen voor de presidentsverkiezingen enkel en alleen om daarna met hun kiespubliek de uiteindelijke kandidaat voor het presidentschap te steunen ( Hollande & Sarkozy), duidelijk te maken aan andere kijkers in Europa. Dit was inderdaad een pseudo-'debat' dat georganiseerd was door de zender om Marine Le Pen te intimideren, haar te laten besmeuren, haar uit haar tent te laten lokken door een lakei van het linkse clubje, zodat de linkse presidentskandidaat François Hollande gespaard zou worden van een debat waarin hij standpunten zou moeten innemen, en welllicht zou afgaan als een gieter tegen een knaller van een vrouw. Ik zou Marine graag als mijn zus of dochter hebben.
VIVE MARINE !

2 opmerkingen:

lucky9 zei

Quel ordure, ce gauchiste!

Fee zei

Ik had het filmpje op "volledig scherm" gezet maar dat was onhoudbaar vanwege het smalende mombakkes van die linkse onbenul: AFGRIJSELIJK !!!