Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

08 augustus 2011

Minder Bart Peeters is goed voor het milieu

Bart Peeters: 'De Wever; dat is geen politiek'
Bart Peeters is niet erg enthousiast over de politicus Bart De Wever. 'Straks ben ik zoals iemand van de Former Yugoslav Republic of Macedonia; kortom niemand.'

Zanger en tv-persoonlijkheid Bart Peeters is net terug van een optreden in Marokko, waar hij op de affiche stond als 'Les Belges'. In het radioprogramma Touché op radio 1 noemde hij dat 'onbewust' (?????? red) een statement.
Hij pleitte in het radioprogramma voor een federale kieskring. 'Ik zou het leuk vinden om vanuit Vlaanderen te mogen niet-kiezen voor Didier Reynders en dat men in Wallonië ook zou kunnen niet-kiezen voor De Wever. Maak één grote federale kieskring en ik denk dat je dan een ander beeld krijgt.'
'De financiële transfers van Vlaanderen naar Wallonië overtuigen Bart Peeters niet. 'Er is niets zo flauw als naar je eigen portemonnaie te kijken.'
Telkens Bart Peeters op TV komt moet ik een bad gaan nemen en mij ontsmetten, zoveel zever en gezeik produceert dat (nog steeds) knaapje; bovendien dank zij Vlaams belastinggeld. Hij is een van de linkste producten die dank zij de incest programma's bijna niet kan weggebrand worden van het scherm. De linkse BV's of beter BVV's (Belgiscistische Valse Vlamingen ) beginnen een of andere show en ze blijven mekaar uitnodigen tot ze er zelf een depressie aan overhouden. Maakt niet uit waarover de show ( als je die rommel zo mag noemen) gaat.En onlangs mocht Ingrid Lieten (SP-a) nog wat meer Vlaams geld verkwisten om haar linkse propaganda-regimezender in stand te houden. Nota bene voor een jongerenzender die de jeugd  zal hersenspoelen met multicul en politiek correct en gefilterd nieuws en schreeuwerige, foei-lelijke producten, linkse propaganda en een zweer aan nep-solidaristische, weekmakende emotie.
Dat Bart De Wever en de NVA dit mee hebben goedgekeurd, nadat er eerst een rel was in het Vlaams Parlement en Vlaamse regering, Lieten haar eenzijdige aankondiging en toezegging aan de VRT, is een grOte vergissing; en die beslissing dient te worden herzien. Was dit een onderdeel van een koehandel, een vredespact in de Vlaamse Regering, een onderdeel van de zo verfoeide en geldverslindende wafelijzerpolitiek die ons de staatsschuld heeft gebaard? Natuurlijk wel! En zie hoe schadelijk die linkse zender nu is voor Bart De Wever, de NVA en de Vlaamse zaak. Of is het omdat Bart de vernietigende macht van de VRT vreesde en/of werd hij achter de schermen afgedreigd?
Het zal een beetje van beide zijn. Bart De Wever heeft dan ook de verkeerde politieke vrienden gekozen in de strijd voor Vlaamse ontvoogding en tegen verkwisting, corruptie en nepotisme.
 
Straks komt Bart Peeters nog meer met zijn smoel op ons scherm om de geesten van onze kinderen nog wat te vergiftigen met zijn achterhaalde linkse verkwistingspraat over België. Als B.P. politieke uitspraken wilt doen, dan moet hij zich maar aansluiten bij de SP-a of Groen en verdwijnen onder de kiesdrempel.
Kunnen ze misschien Bart Peeters niet voor altijd in Marokko houden, want hij houdt ook zo van Marokkanen? Of kan hij met de hulp van de RTBF en Le Soir a.u.b. in Wallonië geadopteerd worden, dan kan hij als vermogende ex-Vlaming naar believen worden gemolken.
Op zijn minst kunnen Bart De Wever en de NVA er nu voor zorgen dat hij nooit nog op de beeldbuis verschijnt. Ik denk dat Vlaams Belang een handje wilt helpen. 
Dat zou mij, en ik weet ook vele anderen, telkens een ontsmettende douche besparen. Dat zou ook goed zijn voor het milieu, en daar kan Bart toch niets tegen hebben !?

Geen opmerkingen: