Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

12 mei 2011

Niet alles wat kan moet mogen.

Ex-journaliste Els De Temmerman (49) verwacht een tweeling. http://www.vandaag.be/lifestyle/67286_exjournaliste-els-de-temmerman-49-verwacht-een-tweeling.html
Ze is getrouwd met de ex CD&V politicus en voormalig CVP-voorzitter Johan Van Hecke (56).  Er wordt nergens gemeld dat hij de vader zou zijn. 

Rond hun relatie en de louche connecties en activiteiten in en in verband met Afrika was er destijds nogal wat media-aandacht.

Onverantwoord en dom om op die leeftijd nog kinderen te krijgen. Vrijwel zeker een meervoudige bevruchting na hormonenkuren, kunstmatige insemminatie en een spermadonor.(van een Oegandees misschien?)


Maar ook bij natuurlijke conceptie onverantwoord en eigenlijk onethisch en via ongepast gebruik van medische vooruitgang en mogelijkheden.
Straks kunnen zelfs varkens of apen draagmoeder worden voor mensenkinderen. Waar gaat die waanzin stoppen? De planeet is nu al vol! Vol met imbecielen en domoren bovendien.

Geen opmerkingen: