Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

13 augustus 2010

Voor geen millimeter!

Naar aanleiding van een artikel van Lucky9 op Angeltjes http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=711657 (even naar beneden schuiven, maar ook het eerste artikel mbt de IJzerwake onderschrijf  ik volledig

Een mooi voorbeeld van absurde linkse kromdenkerij is de reactie van Groen Linkse Femke Halsema op een betoog van Wilders toen die de uitspraken van de in Afganistan verkrachte Nederlandse journaliste als voorbeeld van het linkse Stockholmsyndroom, en Femkes tussenkomst toen Wilders de linkse Vogelaarsubsidies en geknuffel op de korrel nam, en waar Wilders Femke Halsema voor paal zette.


Daarna nog een zijn tussenkomst over de linkse gespletenheid, kruiperige poco politiek, eigenbelang en slecht managment, die tot verval leiden van onze westerse samenleving en tot de schuldenberg.

Ik wil iedereen met vuur aanraden deze 3 hilarische en onvergetelijke fragmenten te bekijken op volgende youtube fragmenten. Magistraal Geert Wilders!

http://www.youtube.com/watch?v=j9J59Nn9IpE.


http://www.youtube.com/watch?v=b1mfiCORmAA&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=sQFL9UxvrHQ&feature=related


Femke maakte zich, mede dank zij het internet, voor eeuwig belachelijk, al hebben de linkse kippen dat nog niet door. Dit ondersteunt volledig wat Lucky9 hier heeft geschreven.

Absoluut kijken en luisteren en lachen!

1 opmerking:

lucky9 zei

Vrijheid van religie moet kunnen volgens de Noorse volksgazet Dagbladet.
Ik ken onvoldoende Noors maar uit het artikel versta ik dat het een schandaal is dat die man dat daar op de gazon moet doen. Excuseer mij als ik me zou vergissen.
Overigens het journaille van Dagblatet schijnt er volgens Bruce Bawer meestal geen doekjes rond te doen langs welke kant zij staan.
Met alle middelen worden Rita Karlsen en Hege Storhaug van Human Rights Service beklad en belasterd omdat ze vrouwen die het slachtoffer zijn systematisch geweld (in Noorwegen!) letterlijk asiel trachten te garanderen op dagdagelijkse basis. Alsof de noodzaak van het bestaan van HRS al geen groot schandaal genoeg is.
Hoe vrijer en opener de maatschappij is waarin islam-mannetjes zich nestelen als huiszwam, hoe afschuwelijker omgekeerd evenredig blijkbaar hun ontsporingen en excessen zijn.
De enige constante is overal in Europa een afschuwelijk immorele d'himmi pers met vooral linkse "führers" aan het hoofd van het journaille.