Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

04 maart 2009

De draak gestoken

Heuse wetenschappelijke autoriteiten o.a. van het befaamde Max Planckinstituut helpen de klimaatgoeroe's als Al Gore alsook zijn adepten van rode en groene signatuur een bereidwillig handje. Opgelet Bruno Tobback en Mevrouw Guidone, het stond in de kwaliteitskranten Het Laatste Nieuws en De Morgen!
Het is nog erger gesteld met onze gedoemde planeet dan we al dachten.
Nee, de gevaren komen niet door de schandalige overbevolking, het platbranden van oerwouden, de vervuilende industrie van China, India ...., dat er problemen zijn met ons klimaat. Nee hoor .....
Scheten van mossels slecht voor het milieu
Zeedieren als mossels en zeeslakken blijken heel slecht voor het milieu te zijn. Met hun scheten stoten de dieren lachgas uit, een broeikasgas dat de ozonlaag afbreekt. Dat blijkt uit een onderzoek van Duitse en Deense wetenschappers.Het lachgas komt vrij als de dieren leven in water dat is vervuild met nitraat. "Hoe meer wij het water vervuilen, hoe hoger de uitstoot van lachgas'', zei een onderzoeker van het prestigieuze Max Planck-instituut.Uit eerder onderzoek was al gebleken dat koeien door hun boeren en winden het broeikasgas methaan uitstoten. (anp)

Het kan niet gek genoeg zijn.
Ze zaten bij de nobelprijswinnaar (met zijn energieverslindend huis, yacht en privéjet) en zijn sekteleden te wachten op zulke bijkomende steun uit wetenschappelijke hoek. Nog meer argumenten om geld af te leiden naar de grote en hogere doelen waar alleen de eters van de vetpotten de gekende honger mee stillen.
En wat dan met de miljarden menselijke winden, zo vraag ik me af.
Die mogen natuurlijk, want de mens is het evenbeeld van god en staat dus ver boven alle dieren. Daarom uitroeien die mossels, slakken en koeien! Die moeten we dus dringend en met meer toewijding gaan opeten.

Of is dit onderzoek de subtiele draak die de wetenschappers steken met met de klimaathype-pipo's. Ik denk het wel, ze zijn er slim genoeg voor. Maar of de pipo's dat ook zijn...?

Geen opmerkingen: