Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

13 maart 2009

Lafaards kunnen dan maar beter sterven! ( Filip Dewinter de enige redder)

Phara dacht dat die twee of drie halal meiden Filip Dewinter wel aankonden.
Dus liet Phara het vrijwel alleen aan de ingepakte vrouwen om het programma te leiden, dan valt het minder op dat men Vlaams Belang politici enkel uitnodigt als er kan getrapt worden, en natuurlijk worden enkel vragen gesteld in verband met migratie/vreemdelingen, islam, en niet over economie, werkgelegenheid, gezondheidszorg begroting.
Ook daar hebben Dewinter en het Vlaams Belang een mening en een standpunt over, maar die worden om links sanitaire reden nooit gevraagd.
Kansje was er op een incident, en dus goede tv volgens de nullen. Maar het lukte weer niet. Filip is daar te glad voor, te ervaren door alle boksmatchen die hij heeft gewonnen met K.O. Zijn gebruik van de uitdrukking 'charmante dames', de moslima's duidend, komt daar uit zijn mond aan als een onzichtbare oorvijg. Maar ik merkte applaus in de zaal voor Dewinter's uitspraken en standpunten, en zelfs afkeurende geluiden voor die van de halalslaven.Het publiek liet zich niet kneden en inpakken, en ik merkte aan de reactie van Phara dat haar dat ook was opgevallen. Lieven, die zat er als spek-en-bonen-sidekick bij, en doet enkel zijn mond open als het op zijn papiertje staat.
Wat ik opmerkte, kon concluderen, is dat de banden met de islamwereld zeer goed onderhouden worden door regelmatige reisjes naar die verschillende heiligere landen, dus geen reisje naar het Karinthië van weilen Jorg Haider. In de halal-landen, daar krijgen ze hun instructies, volgen ze cursussen om de jihad te voeren en Europa in te lijven met de steun van de linkse collaborateurs. Aannemelijk is dat ze dezelfde moskeeën bezoeken waar bommengordels ook als halal worden geprezen vanaf de kansel of minaret. Een van de meisjes hun voornaam is zelfs Jihad ! Jammer dat ze niet het beste fragment uit het filmpje met Hans Teeuwen toonden, of hun ontmaskering bij Sonja (nochtans ook een echte rooie).
Jammer ook dat men niet wat verder inging op het feit dat een van die vrouwen maatschappijleer onderwees in Nederland, met hoofddoek !
Aan Filip Dewinter lag dit niet.
Onmogelijk dat dit neutraal onderwijs is.
Ik zou haar les willen bijwonen, haar cursus eens willen lezen. Maar wellicht zal geen van de ouders hierover klagen omdat die waarschijnlijk ook allemaal moslim zijn, of linkse theeslurpers als Job Cohen.
En de pastoor, de woordvoerder van Daneels, wat zat die vijg daar eigenlijk te doen? Met wat wollige poco-woorden en zinnetjes zo eigen aan de tjeven, ontweek hij het debat, lei hij zich plat als de mat waarop naar mekka gebeden wordt. En de halalmeiden liepen zonder compassie en met de glimlach over hem heen. De helpende hand van Filip om zijn tanende, stervende kerk te verdedigen tegen de oprukkende perfide islam greep hij niet.
Filip, reik ze niet meer die hand.
Lafaards kunnen dan maar beter sterven!

P.S. aan de meiden van halal: Ik mag voor jullie hopen dat jullie geen maagd meer zijn de dag dat jullie naar de hemel gaan. Jullie weten toch welk lot die maagden beschoren is, niet? Daar maakt het niet meer uit hoeveel getuigen jullie hebben wanneer de martelaars zich komen tegoed doen aan al het maagdelijke vlees dat er op ze wacht.
Zou het daar met of zonder hoofddoek zijn?

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste,
Heb pas vandaag Uw (prachtig) artikel gevonden.
Vind het spijtig dat er geen Instituut bestaat (nog niet bestaat) die zo’n uitzending herkauwt met telkens de commentaar tussen gelast van ‘een van ons’…
Voor mijn part mag het zelfs een objectief waarnemer zijn die deze commentaar levert.
Als de slinkse bedoelingen van de nullen maar goed uit de verf komen.
Doe zo verder, in lengte van jaren. Wie weet beleven we het nog dat bedoeld Instituut weer afgeschaft mag worden, wegens niet meer nodig..Op 7 Juni kunnen we daar al mee beginnen…..