Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

14 maart 2009

250 saboteurs of terroristen ontdekt


Tussen de polls die het Nieuwsblad organiseert sprong er eentje mij in het oog.
Ik rende niet meteen naar de oogarts, maar plaatste het direct op deze blog

Wat blijkt daaruit: dat 250 mensen er begrip voor hebben dat ontslagen werknemers hun bedrijf saboteren. Waar gaat dat naartoe zeg. Sinds wanneer is het trouwens een recht dat er tijdens de opzegperiode niet meer moet gewerkt worden? Willen ze alle bedrijven kapot?
Gaat het gerecht zijn werk doen?

Sabena Technics screent zijn personeel hopelijk tot in de kleinste details. Ik kan dat niet controleren en daarom is het wellicht beter dat ik niet meer in een vliegtuig plaatsneem.

Maar hoe zit het met het personeel in mijn garage, of dat van de NMBS ????

Ziehier de resultaten van de poll: ( ik stemde Nee, maar dat vermoedde u al)


Bedankt voor uw stem.
Sabotage
Hebt u er begrip voor dat ontslagen werknemers hun bedrijf saboteren?
- Nee 90,90%
- Ja 9,10%
[Aantal stemmen : 2682]

1 opmerking:

Anoniem zei

Mijn kop eraf als die 9% niet terug te vinden zouden zijn in het rooie kamp.