Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 februari 2009

Hopeloos achterop of beter: achterlijk

Vandaag vond ook de Gazet van Antwerpen (en zuster Het Belang van Limburg) het gefundenes fressen, en veel later, en even naief en onwetend als de collega kranten die er twee dagen geleden mee uitpakten. Maar ratten weten dat: gefundenes fressen is vaak vergiftigd. En toch blijven er ratten sterven.
De achterlijke journalisten publiceerden vandaag het oorspronkelijk al in De Standaard verschenen artikel over de vrouw die door skinheads werd bewerkt met messen. Ze hadden de Braziliaanse haar lichaam volgekerft met hakenkruisen en de letters SVP van de Zwitserse rechtse volkspartij. Om het nog aan te dikken zou de vrouw haar ongeboren tweeling hierna verloren hebben.
De Standaard moest al na een halve dag terugkrabbelen en het artikel ontkrachten, zelfs wegtoveren uit haar electronisch bestand, want de vrouw zou volgens gerechtelijk onderzoek zichzelf hebben verminkt. Ook in andere buitenlandse kranten had men de bocht al gemaakt en waren ze zich bewust dat ze meehielpen aan een beschadigingscampagne van de SVP en andere rechtse Nationalistische partijen.
Deze gevleugelde amateurblogger wist twee dagen geleden al wat de GVA en de Telegraaf vandaag nog altijd niet weten. zie http://agriffon.blogspot.com/2009/02/het-hoeft-niet-waar-te-zijn-als-het.html

Het artikel bij de Gazet vandaag:
http://www.gva.be/nieuws/buitenland/skinheads-krassen-tekst-op-buik-zwangere-vrouw.aspx

De Gazet Van de stad van Allah verwijst in haar artikel naar een videofilmpje op de website van de Nederlandse De Telegraaf waarin ook ddor de Braziliaanse minister wordt gereageerd tegen deze racistische aanslag.
http://www.telegraaf.nl/video/buitenland/article3248457.ece

Het was weekend, en dan is er volgens de rioolkranten geen werk, het mag bovendien niet van de vakbond, en het geld is op zeggen de aandeelhouders. Het nieuws wacht wel even tot ze zijn uitgerust en het snelle internet lezen ze niet, dat is ook te rechts want van iedereen.
Wat eergisteren waar was, is vandaag ook wel waar dachten ze. De domme lezers, bijna allemaal racisten, verdienen niet beter dan dom te worden gehouden met nieuws uit de diepvries. Van de familie en vrienden van Joessoef De Witte mag het altijd, waar of niet waar.

Ik ben benieuwd hoe de GVA, de Telegraaf en de Braziliaanse minister later zullen reageren. Gaan ze zich excuseren bij het Zwitserse hardwerkende volk dat zich weer eens heeft laten naaien en beledigen door de multiculbende en voor het binnen hun grenzen tolereren van de oplichster aan wie ze een onderkomen en hulp bood?
Niets is erger dan de weg met ons doctrine, dan racisme tegen het eigen volk.
De prijs die ze hiervoor zullen betalen merken ze wel weer bij het tellen van hun oplage volgende maanden, en het aantal personeelsleden op hun redactie.
Gelukkig is dat een onmanipuleerbare economische natuurwet.

1 opmerking:

Anoniem zei

Die Brasiliaanse trut had haar plannetje nochtans béter "uitgepiept" dan dat onnozel wicht die beweerde messneden opgelopen te hebben door Frans te spreken met haar vriendin.
Dat "bruintje" had wèl in de spiegel gekeken om ervoor te zorgen dat de tekst goed leesbaar was; maar ze had er absoluut geen benul van dat "nazi-skinheads" ènkel rune-ss schrijven...hoe stom kan men toch zijn ? Het was nochtans géén dom blondje.