Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

07 juni 2016

De door exoten meest bedreigde diersoort


De door exoten meest bedreigde diersoort
Jaren hebben wij gestreden voor Vlaanderen, de Vlaamse taal, taalwetten, Vlaamse scholen en universiteiten. Hebben we grenzen gesteld om ons niet verder te laten verfransen, om onze cultuur en onze eigenheid te beschermen.
Dit is Vlaanderen, hier spreekt en schrijft men Vlaams
Dit ‘was’….., want zie wat er nu weerstandsloos binnensluipt en wordt uitgenodigd en aangemoedigd.

Foto van een uitnodiging: Islamisering Nederlandstalige katholieke school Anderlecht. Nota aan papa’s in het Arabisch, ook in het Frans en Engels. Volgens sommigen ben ik paranoia, maar wie wilt er met mij wedden dat minstens dat wanneer de uitgenodigde allochtonen ingaan op de uitnodiging, er een van de ouders een verhaal uit de koran gaat komen vertellen.
In Frankrijk gaat men nu op scholen effectief Arabische les geven, en geloof maar dat zonder hevig verzet, de collaborateurs van hier in Frankrijk de mosterd zullen halen.
Het is al begonnen, getuige dit artikel. En niet toevallig een idee van een geïnfiltreerde moslima met de familienaam Belkacem ( zou het familie zijn van Fouad Belkacem, de bezieler van Sharia for Belgium? Je weet nooit.) Is er ergens in een land in Afrika, het Midden Oosten of Azië een plaats waar een Europeaan minister is, die dan bovendien bvb het Nederlands, zou invoeren in de scholen? (en stel je voor dat die lessen in een andere godsdienst of zedenleer zou willen invoeren? Er vielen doden. En de eerste wiens hoofd zou rollen was het zijne/hare. )

Frankrijk introduceert lessen Arabisch in lagere school

French Education minister Najat Vallaud-Belkacem smiles during a session of Questions to the Government, on May 25, 2016 at the National Assembly in Paris. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK / AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK

In Franse scholen kunnen leerlingen van de lagere school vanaf september lessen Arabisch volgen. Dat heeft de Franse minister van Onderwijs, Najat Vallaud-Belkacem, aangekondigd.

We zijn al erger bedreigd dan de zwarte salamander met gele stippen, of andere inheemse amfibieën, die opgegeten worden door de exotische brulkikker.
Maar voor ons geen wereldwijd protest noch begrip, en geen bescherming, geen Unesco-status.
Integendeel, de verdringing werd en wordt vanuit de overheden georganiseerd,
Niet komen klagen als straks de Vlamingen geen varkensvlees meer mogen eten, we een andere taal moeten spreken en we terug slaven zijn.
Melkkoeien zijn we echter nog steeds. Nu en straks voor nietvanhierders.

Antwerpen Stedelijke basisschool De Sterrenkijker organiseert schoolfeest en ‘alle gerechten zijn halal’
Zouden wij ook mogen eisen dat alle gerechten met varkensvlees werden bereid, volgens onze cultuur en, waarom niet, ons geloof?
Want dat we het hier goed hebben is een misdaad tegen de menselijkheid.
Alleen al blank zijn is racisme. Dan ook nog blond of roodharig zijn met blauwe ogen al helemaal verwerpelijk.
De Nederlanders zijn al gewaarschuwd door de nieuw opgerichte partij Denk. Pas op wit Nederland, Denk komt er aan staat er in hun campagne te lezen.

Het is echter niet racistisch te lezen of horen: “once you go black , you never go back”. Ook niet het weigeren dat moslimdochters omgaan en trouwen met een Europeaan, en de verplichting om te bekeren tot de islam. ( anders wordt al eens toegestaan omdat de man de macht heeft over de vrouw)
Stellen jullie zich eens voor hoeveel het kot te klein zou zijn wanneer een blanke Vlaamse racist zijn dochters (en zonen) zou verbieden een relatie te hebben of te trouwen met een moslim of een neger, haar/hem bovendien bij voorkomende toegefelijkheid te verplichten zich te bekeren tot het katholicisme of ‘godbetert’ atheïst moet worden. En dat met dreiging van eremoord of levenslange verminking.
Stellen jullie zich eens voor dat wij pertinent en publiek zouden weigeren de hand te schudden van moslims, of zouden weigeren op hetzelfde kerkhof als zij begraven te worden?
Stellen jullie zich ook voor dat wij, en zeker onze vrouwen en dochters zouden verbieden te gaan zwemmen waar ook moslims zwemmen en iedereen kunnen aanstaren, zelfs onder het mom van de persoonlijke godsdienstige of morele overtuiging?
Stel verder dat wij na elke mishandeling van of moord op een autochtone blanke, tot rellen zouden overgaan, auto’s in brand zouden steken en winkels zouden plunderen? Zouden wij dan ongestraft gaan? Zou men van ons tolereren dat we moeilijk op te sporen zijn en moeilijk te straffen?
Stel dat wij onze Vlaamse dochters hier, of gestuurd naar een ver land, haar vagina zouden laten dichtnaaien, haar clitoris laten wegsnijden. Dat wij onze zoon naar een land ergens in de wereld zouden sturen, of laten gaan, om daar te gaan vechten en moorden? Neem bvb maar Zuid Afrika om de blanken te helpen die er slachtoffer zijn van plaasmoorden en discriminatie door de zwarten; of Venezuela om tegen het communistische regime te gaan vechten?
Stel dat wij iedereen op school en elders zouden verplichten om mee verdoofd geslacht varken te eten, in de plaats van dat onze kinderen uitsluiten nog halal voedsel, en nooit meer een varkenssneetje geserveerd krijgen?
Stel dat wij met kinderen zouden trouwen en ze ‘consumeren’, zou dat ook onder de mantel van een geloof ongestraft blijven?
En nog een laatste: stel dat wij Vlamingen het met elkaar voor mekaar kregen dat in onze straat, in onze wijk, ons stadsdeel of zelfs onze stad allochtonen of moslims te weren of verdrijven? Dat we er zelfs no go zones van maakten en er alle vrouwen met een hoofddoek in een kaftan zouden naroepen als kankerhoer, saloppe …..
Nee, bruine en zwartkleurige mensen, vooral die met een exotisch van de pot gerukt geloof in imaginaire wezens, kunnen nooit racistisch zijn.
Racisten zijn altijd blank.
Wij moeten plaatsmaken voor exoten. Ze dansen beter, voetballen beter, ze eten veel lekkerder, ze gaan onze pensioenen en onze welvaart redden,,,,, ze gaan onze bevolking doen toenemen, en onze levensruimte en voetafdruk verkleinen.
Conclusie: alles zal en moet verbruinen. 
Niet van mij. Als u dat maar weet!
(en dat is wat anders dan de vroeger in de geschiedenis,  occasionele, zeldzame interraciale huwelijken, de zeldzame nuttige immigratie, waar niemand iets tegen had, en die niets verstoorden, en altijd tot integratie hebben geleid)
Griffon watermerk-1

Geen opmerkingen: