Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

03 november 2015

Wat is ranzig Bart De Wever?


Wat is ranzig Bart De Wever? Wie en wat gaat de Derde Wereldoorlog veroorzaken? 
Diegenen die de invasie willen stoppen, of diegenen die de vijanden binnenlaten?
Die de bevolking toenemend blootstellen aan terroristen, verkrachters, criminelen, dieven, oorlogsmisdadigers godsdienstfanaten, profiteurs, vrouwenhaters,…die zich in grote getale onder de vluchtelingen mengden, en gewild impotent of gecastreerd, toezien op de overrompeling van onze maatschappij. In plaats van ons land en onze grenzen te laten verdedigen door landsverdediging, laat je het leger de invasie ondersteunen. Je degradeert hiermee, nee, je onteert hiermee het leger en elke individuele soldaat. Straks zijn zij het die hun bloed zullen moeten vergieten om ons te redden. En hopelijk zullen ze daar nog in slagen. De derde wereldoorlog slimme Bart, die heb jij (en de andere EUSSR leiders) al binnengehaald, al wil je handig dit in de toekomst en al uit voorzorg in de schoenen van een ander schuiven. In de schoenen van diegenen die net de oorlog wilden voorkomen.
Ja je bent slim Bart, en net daarom is het zo misdadig.
Na het schokkende nieuws van een week of twee geleden van een poetsvrouw in een asielzoekerscentrum, die er gedurende verschillende dagen door meerdere mannen elke dag werd verkracht, is er nu de verkrachtingsgolf in het Duitse Magdenburg. 
Een 19 jarig meisje werd door meerdere asielzoekers verkracht op de universiteitscampus. Het is daar al het vierde dergelijke verkrachtingsincident deze maand. Wees gerust, er zullen al wel meer gevallen geweest zijn waarbij de vrouwen geen aangifte deden. Het zal nog erger worden.
Is dat niet ranzig Bart De Wever?

Met dank aan Lucky9 die de videolink bezorgde

Geen opmerkingen: