Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

27 juni 2015

Aanslag op gasfabriek in Lyon. ISIS onthoofdde de verkeerde man.


Geplaatst op Nageltjes.be op 26/06/2015 door 

Men kon er niet omheen dacht je: dit was een islamitisch terroristische aanslag in Lyon op een gasfabriek van Air Products, met ontploffing, onthoofding en de bijhorende vlaggen. Te veel getuigen om het te verdoezelen en af te doen als de actie van een eenzame gek. En toch verscheen nog in een reportage een woordvoerder die kwam vertellen dat ze nog niet wisten wat die vlaggen en tekst op het afgesneden hoofd betekende. Dat er nog geen verband was tussen deze aanslag en de andere in Tunis, Koeweit en elders op nagenoeg hetzelfde moment.
De bende schoften waartoe de woordvoerder behoort kon nog steeds niet over zijn lippen krijgen wat voor alle mensen met hersenen duidelijk was:
Het verband tussen alle aanslagen is ISLAM, en de terroristen zijn alle MOSLIMS !

‘Er werd een onthoofd lichaam gevonden op het terrein, met daarbij een vlag met islamitische teksten. Het afgehakte hoofd van de man zou beschreven zijn met teksten in het Arabisch en hing aan een hek bij de fabriek’ 
Herinneren jullie zich de andere aanslagen? De voorlaatste in Graz waarover op Nageltjes.be nog een artikel verscheen met de duidelijke melding ‘ De moordenaars zijn onder ons’ als titel. Ik zie alle staatshoofden weldra weer een nep-solidariteitsmars houden voor een privéfotograaf op een afgelegen goed bewaakt terrein. Vol geveinsde afschuw en appellerend aan onze goedheid, verdraagzaamheid en solidariteit. Zonder de maatregelen te nemen die nodig zijn om ons volk onze vrijheid en onze autochtone Europese diversiteit en cultuur te beschermen . De Kärcher om het racaille weg te spuiten zal in de kast blijven bij Sarkozy, de invasie zal doorgaan.

Ik zeg; de terroristen hebben het verkeerde bedrijf aangevallen, de verkeerde mensen onthoofd. Maar ja, die wonen in een beveiligde burcht, en wij het volk, niet. Er zal pas wat veranderen als er een hoog geplaatst hoofd rolt. Dat van Hollande misschien?
http://www.gva.be/cnt/dmf20150626_01749792/man-onthoofd-bij-aanslag-nabij-lyonMan onthoofd bij aanslag nabij Lyon, verdachte gearresteerd

Foto: AFP

Er zijn zeker één dode en twee gewonden gevallen bij een aanslag op een gasfabriek in het Franse Saint-Quentin-Fallavier, bij Lyon. Wellicht gaat het om een jihadistische aanslag. De politie trof een onthoofd lichaam aan bij de fabriek en arresteerde een man die ervan wordt verdacht de dader of een van de daders te zijn van de aanslag.

De feiten speelden zich rond 10 uur af in het bedrijf Air Products, een fabriek voor industrieel gas, nabij de zuidelijke Franse stad Lyon. ‘Volgens de eerste elementen van het onderzoek zijn één of meerdere individuen in een voertuig op de fabriek af gereden en heeft zich dan een ontploffing voorgedaan’, zei een bron dichtbij het dossier. Volgens de krant Dauphiné Libéré reed het voertuig in op gasflessen die op het bedrijfsterrein stonden. Volgens een andere bron liep een van de daders de fabriek binnen met een islamistische vlag in de handen en bracht hij verscheidene gasflessen tot ontploffing.

Er werd een onthoofd lichaam gevonden op het terrein, met daarbij een vlag met islamitische teksten. Het afgehakte hoofd van de man zou beschreven zijn met teksten in het Arabisch en hing aan een hek bij de fabriek, zo is van een bron dichtbij het dossier vernomen. ‘Maar we weten nog niet of het al dan niet er plaatse werd gebracht’, aldus nog de bron.

Man opgepakt

De politie heeft na de feiten een verdachte ingerekend. Het gaat om de vermoedelijke dader, een dertiger. De man heeft geen dentiteitspapieren bij zich en weigert een verklaring af te leggen. Volgens de Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve is zijn identiteit nog niet bevestigd, maar de Franse zender BFMTV meent te weten dat hij al langer in beeld is bij de veiligheidsdiensten. Er wordt nagegaan of hij de aanslag samen met een handlanger pleegde. Le Parisien meldt dat een tweede verdachte om het leven zou zijn gekomen.

Het parket dat in Frankrijk bevoegd is voor terrorisme, heeft het onderzoek op zich genomen naar de aanslag. Het parket deelde in Parijs mee dat een onderzoek werd geopend wegens moord en moordpoging door een terreurorganisatie.

Werknemers geschokt

De krant Dauphiné Libéré vernam dat rekening gehouden wordt met mogelijke andere aanslagen en dat de gendarmerie daarom talrijke manschappen ter plaatse stuurde. De werknemers van Air Products zijn er geschokt. Sommige van hen waren getuige van de aanslag. Het personeel wordt in een zaal van de naburige gemeente Verpillière opgevangen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve heeft zich naar Saint-Quentin-Fallavier begeven. De veiligheidsmaatregelen in de naburige politiekantoren zijn verhoogd.

Hollande verlaat Europese top

De Franse president François Hollande, die in Brussel verblijft voor een Europese top, keert per direct terug naar Frankrijk. Hij roept om 15.00u de defensieraad bijeen in het Elysée in Parijs. Dat heeft de Franse minister van Defensie, Jean-Yves Le Drian, aangekondigd. Le Drian zelf breekt een bezoek in het zuidwesten van Frankrijk af om aan de vergadering deel te nemen.

Hollande sprak rond 12.45u de pers toe in Brussel. ‘Emoties mogen niet onze enige reactie zijn. We mogen niet toegeven aan de angst’, klonk het. ‘We moeten actie ondernemen en de Fransen beschermen. Diegenen die hiervoor verantwoordelijk zijn, moeten gestraft worden.’

Amerikaans bedrijf

Het bedrijf waar de aanslag gebeurde, Air Products, is een Amerikaans bedrijf waar vloeibare lucht verwerkt wordt. Het bedrijf heeft in ons land een vestiging in Vilvoorde.

Geen opmerkingen: