Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

28 februari 2013

In staat van volledige ontkenning.Las u het ook, of zag u het in het TV-journaal dat er commotie was ontstaan rond speelgoed uitgebracht door Playmobil? Playmobil had het gedurfd een uitbreidingsset op de markt te brengen dat een bankoverval in scene brengt waarbij het geld en het goud geroofd worden uit een bankkluis door een met pistool gewapende overvaller.Dat vonden sommigen wat te ver gaan. De commotie was groot genoeg, mede door de regimemedia en de watjes die daarin een plaats krijgen om hun windeieren te leggen, om Playmobil te doen overwegen het setje uit de markt te halen. Kinderen zouden zo een bankoverval kunnen naspelen, en zo vertrouwd geraken met geweld en criminaliteit.


playmobil bankoverval
De naïeve watjes, waarvan men zich terecht moet afvragen of ze wel in staat zijn kinderen in de echte wereld op te voeden, en of het niet beter is dat ze zelf met poppen blijven spelen, en dan nog van die seksloze types.De klagers moeten mensen zijn  die gemakkelijk getraumatiseerd zijn, die de waarheid uit de weg gaan, geen enkele resistentie hebben, en in zwijm vallen bij het zien van een blote tiet of een Batmanfilm.
Wat zou hun reactie zijn bij het zien van een filmpje over onthoofdingen en  besnijdenissen van mensen, en het gruwelijke halal – slachten van dieren? Dingen die geregeld in de islamitische wereld en ook bij ons plaatsvinden?Wat de hele bende knuffelaars en de pocojournalisten niet heeeft gezien, niet wilden zien, niet wilden duiden, is hoe de desinformatie, de indoctrinatie en de pocotechnieken ook het kinderwereldje zijn binnengedrongen. Helemaal niet onbewust, maar bestudeerd en georganiseerd, uit angst voor een nog grotere commotie, zelfs een boycot van Playmobil. Wees absoluut gerust: het ontwikkeling– en marketingteam van het succesvolle bedrijf weet van bij  hun opleiding wat ze moeten vermijden, waar niet mee gelachen wordt.
Als er commotie moest ontstaan, als mensen zich ergens aan moesten ergeren is dat men politiek correct, de overvaller voorstelt als een jonge blonde ‘Zweedse’. Dit terwijl de realiteit ons leert dat mensen met dit profiel nooit een bankoverval plegen.Stellen jullie zich voor dat ze de overvaller bruin of zwart hadden gemaakt, eventueel met kroeshaar, of met een arafatsjaal en een moslimbaard?Dan zou de gelijkenis met de realiteit veel groter zijn. Maar oh wee, dan had de multiculwereld gesteigerd als een ganse kudde paarden.
Dat de overvaller zou lijken op de statistische werkelijkheid dat zou pas een uiting van racisme zijn ???
Dat het een blonde blanke jonge vrouw is die wordt voorgesteld als bankovervaller vindt het multiculwereldje en het naar Ketnet kijkend Vlaanderen niet racistisch ???.
Maar denk eens na, dat is het juist wel !
Ik heb een hekel aan de grote groep mensen die leeft in staat van ontkenning, en die net als in het Stockholm syndroom, sympathie krijgen en zich gaan vereenzelvigen met de criminelen en terroristen. Ze zijn bereid hun volk, en cultuur te verloochenen om de lichtgeraakte typische criminelen niet te beledigen.
Ze zien, goed geïndoctrineerd en al onbewust, niet eens meer dat het blonde meisje als crimineel geschetst wordt.Met zulk graatloos gedrag, en een geestestoestand van lemmingen, zal het niet lang meer duren eer het blonde meisje is verdwenen uit dit werelddeel. Het zal dan zelfs niet meer nodig zijn hard na te denken over de etniciteit en kleur van een poppetje want alles zal in bruin plastic kunnen gegoten worden.Terwijl hier speelgoedwapens, soldaatjes taboe worden ondertussen hier en elders kindjes vertrouwd gemaakt met echte wapens en gevechtstechnieken (in door onze belastingen betaalde gevechtssportclubs).
In veel landen gaat het niet om speelgoed, maar om echte wapens, echte pijn en echt bloed waaraan de kinderen van jongs af moeten wennen. Onze kinderen hier mogen alhaast niet meer hun eigen boterhammen smeren op een leeftijd waarop menig niet-autochtoon met een steekwapen staat te zwaaien.
Ik erger mij mateloos aan die ouders, opvoedkundigen en kinderpsychologen die niet alleen in staat zijn aan elk kind een trauma, een fobie, een gevoeligheid of ADHD toe te schrijven, maar er mee bezig zijn al die zaken aan te leren of te kweken.Voorbij het klimmen in een boom, het aaien van een hond, het spelen met modder, het hanteren van wapens, het kijken naar de realiteit. Geen vallen en opstaan, maar leven in een cocon.De ganse dag met chips en cola voor de tv hangen en zich vervelen, dat is toegestaan. Als ze maar niet te veel de ouders vermoeien met echte kinderactiviteiten en actiespelletjes,  met verkeerd speelgoed dan nog.
Het utopische roze droombeeld van hun opvoeders levert kinderen vandaag misschien  geen schrammen en een blauw oog op, maar later gegarandeerd veel meer.
Niet schrikken als die kinderen op een goede dag in de echte wereld, onvoorbereid en onwetend als domme ganzen of varkens volledig tot veevoer zullen worden verwerkt, want de wereld draait genadeloos en enkel voor de sterksten verder rond.

Geen opmerkingen: