Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

13 februari 2013

Ik wil ook zo’n pen!


Het Vlaams Belang in Brussel had naar de leerkrachten geschiedenis in de Brusselse gemeenschapsscholen een brief en een balpen gestuurd om hen “lesmateriaal aan te reiken” en de kennis van de historische kennis van de leerlingen bij te schaven.

Op de balpen stonden enkele afbeeldingen. Als je aan een ringetje op de balpen trekt, zie je een Vlaming die de (16e-eeuwse) Spanjaarden buitenzet, trek je nog wat verder, dan zie je een moslim die een Vlaming het land uitzet. (Tja, dat is voor de poco’s een moeilijk geval dat niet onder racisme valt)“Zeg, weet jij wat deze gele vlag met zwarte leeuw is?”
“Maar ja, het is de Vlaamse vlag van voor de Islamitische republiek.”

De geschiedenis, zelfs het heden wordt door de poco’s vervalst.
De directeur van de Scholengroep Brussel steigert en briest dat ze dit niet kunnen tolereren. De VRT spring op de kar om met de directeur Jacky Goris deze actie als ranzig af te doen. Dat er alle dagen islampropaganda wordt gemaakt onder de leerlingen en wetenschap als de evolutietheorie in de mottenballen belandt, dat vinden Jacky en de VRT minder erg, want daarover steigerden ze nooit. En dan zwijgen we nog over andere geschiedkundige feiten die men uit de geschiedenisboeken heeft verbannen om de moslims niet te shockeren zoals de slavenhandel door moslims, die zich ook vandaag nog voortzet in het Midden Oosten en Afrika (zie ook het artikel hieronder van vriend Lucky9), de Armeense genocide en andere religieuze en etnische zuiveringen, de vernietiging van cultureel erfgoed en vernietiging van bibliotheken enzovoort ….

Nochtans, de Brusselse demografische feiten spreken voor zich, want daaruit blijkt dat de overname van de stad door moslims nakend is, of alleszins goed bezig.

Vlaams Belang ziet geen graten in de actie. “Het gaat om materiaal waarmee we het debat op gang willen brengen, los van het feit of je het er nu mee eens bent of niet, reageert Frédéric Erens van Vlaams Belang. “Het is een ludieke actie in de carnavalssfeer.”
Ja waarom niet? Als men het Vlaams Belang, de NV-A en Bart De Wever als SS-ers mag afbeelden tijdens carnaval in Aalst, en zelfs het ganse jaar door in Le Soir of in PS kringen, dan mag zo’n balpen ook.

Weten jullie nu waar ik spijt van heb? Dat ik verdorie zelf zo geen pen heb gekregen.

Geen opmerkingen: