Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

23 december 2012

In India zijn ze helemaal klaar met de islam


overgenomen uit De Dagelijkse Standaard 
Geplaatst door Joost Niemoller op 25 september, 2012 - 10:29
Wie denkt dat we hier lijden aan 'moslimhaat', moet maar eens kijken wat reageerders in India schrijven.
Reageerder Raja uit Dehli vertelt de volgende mop in The Times of India:
Een klein meisje staat bovenaan een cliff en kijkt naar beneden naar de zee, hard huilend. Mohammed komt naar haar toe en zegt: "Mijn kind, waarom ben je zo ontsteld? Het kleine meisje zegt tegen hem: "Mijn mamma en pappa zaten in hun auto, die schoof over de rand en sloeg te pletter op de rotsen." Mohammed kijkt voorzichtig om zich heen, laat zijn broek zakken en zegt: "Het is vandaag niet je dag, niet?"
Dat soort grappen hoor je niet in Nederland. Grappen over Belgen, over Joden, over Duitsers, geen probleem. Maar grappen over moslims worden niet gemaakt. In India kennelijk wel.
Het zou allemaal komen door Wilders dat Nederland in de greep is van een ziekelijke moslimhaat, zo hoor je hier telkens. Alsof dat een Westerse afwijking zou zijn. Maar wat wel eens vergeten wordt, is hoe groot de afkeer is van de islam in de niet-westerse niet-moslimlanden. De islam heeft daar een hele slechte naam. In The Times of India stond gisteren een bericht over een Lutherse kerk in Pakistan die werd platgebrand door een woedende menigte moslims. Nog steeds woedend over dat filmpje. Een heel complex rondom die kerk ging verloren, een van de aanwezigen werd zwaar toegetakeld. Je kunt je afvragen wat een Lutherse kerk in Pakistan te maken heeft met dat filmpje, maar moslims over de hele wereld vragen zich in hun niet aflatende woede kennelijk niets meer af. 
Onder dit nieuwsbericht in The Times of India staan maar liefst 456 reacties en verweg de meesten ervan getuigen van een intense afkeer van de islam. Kennelijk hebben in India de mensen helemaal geen Wilders nodig om toch deze afkeer te voelen.
Een kleine greep:
Sammy uit Kolkata: "Dat religieuse boek heeft heel wat hersenen verpest. Ik las het onlangs en voelde dat mijn IQ met tien punten zakte."
Sudeep: "Moslims zijn altijd kwaad. Als je ze terrorist noemt zijn ze kwaad, maar ze worden ook kwaad als je ze 'onschuldig' noemt."
Sandeep, uit Tumkur: "Moslims geloven dat ze in de hemel komen als ze een niet-moslim martelen."
Sagar, uit Pune: "De meeste moslims hebben geen richting in hun leven. alleen de Jihad en het geweld geeft zin aan hun leven."
Ram, uit Chennai: "Sommige idioten zeggen dat de meerderheid van de moslims gematigd is. Waarom dan al dat geweld?"

Infidel, uit India: WHY DID MUHAMMED MASSACRED JEWS??? WHY DID MUHAMMED MARRIED 6 YEAR OLD GAL???? HITLER WAS EVIL SO WAS YOUR PROPHET.... EVEN HITLER WAS BETTER THAN MUHAMMED..... BECAUSE HE NEVER ABUUUUSED A CHILD.

Balan, uit Mumbai: "Als bijbels verbrand werden zouden de christenen niet gaan demonstreren. Maar wat als er een koran wordt verbrand? Dan zou de hel losbreken. Dat is het bewijs dat de moslims bezeten zijn door de duivel."
Jaygundum, uit Edomonton: "Als de moslims nog iets van hun hersenen over hadden, zouden ze nooit een school afbranden omdat die christelijk was. In India zijn er ook veel problemen tussen christenen en hindu's, maar christen en hindu's weten hoe ze zich beschaafd moeten gedragen."

David, uit Mumbai: "Dit is de grootheid van de islam. Drie speciale kenmerken: Doden, plunderen en vernietigen. God behoede ons voor deze mensen."

Rupert, uit Mangalore: "De islam is geen religie. Het is een satanscult. Allah is Satan, een pedofiel is hun profeet en hun boek is de bijbel van Satan. Als geweld hun modus operandi is, hoe kun je het dan niog een religie noemen."

Azhar, uit Hybd: "Piss be upon him."
En zo verder. Honderden reacties onder een willekeurig nieuwsbericht waarin de islam een rol speelt. Dat zegt toch iets. Dat zegt in elk geval dat er met de islam iets aan de hand is. Want zulke intense reacties zul je toch niet snel verwachten ergens in de wereld over het christendom het boedhisme, het hinduïsme, of het joodse geloof.

Geen opmerkingen: