Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

28 december 2012

Niet alleen het licht zal uitgaan in de EU. Met dank aan de EUSSR-imbecielen


Na verbod op gloeilamp, nu verplichte douchespaarkoppen zegt de EUSSR http://www.sartikelid=DMF20121227_00415928tandaard.be/artikel/detail.aspx? Wat een onzin. De lui van het EU politbureau die dit bedacht hebben zijn gevaarlijk en enkel geschikt om lege zakken te gaan rechtzetten. Dat er veel drinkwater verkwist wordt is waar, dat er zuiniger en verstandig mee moet worden omgesprongen ook, maar een Noord Koreaanse maatregel: nee dank u.

Als je ziet hoeveel het hier al de laatste dagen geregend heeft, zullen wij niet direct van waterschaarste moeten spreken, al zal dit regenwater natuurlijk wel nog behandeld moeten worden om het als drinkwater geschikt te maken.

Ze hebben niet verder gedacht dan hun bemoeizuchtige korte neus, want bovendien hangt het er ook van af of men lang onder de douche staat. Gaan ze daarom een tijdslimietschakelaar plaatsen?
En wat dan te zeggen van de tienduizenden binnen en buiten zwembaden, Jacuzzi's, wellnesscenters en niet te vergeten de miljoenen ligbaden waarin Europeanen zich regelmatig in ruim water wassen, zelfs alle dagen indien ze dat willen. Gaan ze dat ook aanpakken?
Bovendien leven we in een maatschappij die toenemend iemand vies vindt die zich niet alle dagen wast.( of dat goed en nodig is, is een andere zaak)

Met regelneverij en wetten wordt het hier zelfs nog erger dan de USSR. Tja, ik ben vanuit mijn opvoeding en gedrag al altijd ecologisch bewust geweest, dat is ook wat mijn geweten en verstand mij zeggen, en inderdaad hebben mensen geen wetten nodig behalve de economische wetten die ook natuurwetten zijn.

Wat zal de volgende regel zijn komende van dit stelletje imbecielen?

Geen opmerkingen: