Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

10 oktober 2012

Met dank aan de korpschef

Het was al wel bekend dat de cultuur BV's die op het scherm mogen komen bij overgrote meerderheid links zijn. In hun ogen is dat 'rechtvaardig' 'democratisch verdeeld'.
Er zijn nogal wat bewijzen van misbruik van middelen en macht bij het rode politieke volkje te ontdekken, en dan niet alleen in Hasselt of Charleroi. Ze toeteren voortdurend over fraudebestrijding, verkeersveiligheid, mobiliteit, sociale onrechtvaardigheid enz.. maar zijn proportioneel de grootste misbruikers en overtreders van de regels die ze anderen willen opleggen.
Zo nu het rijden onder invloed en het negeren van een rood verkeerslicht in de stad Mechelen door rode kameraad en actrice Tine Van den Brande, 3de op de lijst van SP-a in Mechelen.
Dank van mijnentwege aan de korpschef Yves Bogaerts die dit gewild of ongewild aan de wereld lekte. Als hij tot taak heeft de burgers te beschermen en te behoeden voor vergissingen, dan is hij daarmee geslaagd in zijn opdracht. Dat Caroline Genez haar ter hulp snelt tijdens de persconferentie getuigt juist van hypocrisie en eigenbelang.
De kiezers MOETEN weten voor wie ze straks gaan stemmen toch? Als de kandidaat politica een drugdealer, een zatlap, een oplichtster is, dan is dit toch relevant , ook al is het een dag of drie jaar voor de verkiezingen, zeker omdat ze op heterdaad werd betrapt. Tine Van den Brande is niet zomaar een gewone  persoon die zich moet gaan schuilen achter haar privacy, juist omdat ze dingt naar, of aanspraak maakt op een openbaar ambt. Van, kandidaten op wie mensen stemmen moet geweten zijn wat ze hebben uitgevreten, waar ze werkelijk voor staan en of  ze doen wat ze zelf zeggen. Dat zou de geloofwaardigheid van de politici en de democratie ten goede komen. Helaas weten we dat socialisten voorbij de berg worsten geraken, maar ook niet voorbij de fles.
Als die nu nog verkozen raakt is het een bewijs dat het de mensen geen moer uitmaakt wie meer dan de helft van hun zweet en inkomen spendeert, beter gezegd: verkwist.
http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1511774/2012/10/05/Politie-maakt-mailblunder-over-Tine-Van-den-Brande.dhtml

Bart, Vertrouwelijk ter info.
Tine Van den Brande die een rood licht negeerde
en dan helaas voor positief blies zit in
de 'WODCA-resultaten'.

Mvg Yves.orpschef Yves Bogaerts
Laat je niet bedriegen door de schapenogen van Tine, het is immers een getrainde actrice.

Dat Bart Somers zijn commissaris afvalt komt omdat hij nu vreest voor zijn burgemeesterssjerp. Zijn partij (VLD) zal bij een nederlaag van de socialisten gedoemd zijn om met de NVA te onderhandelen, en die zullen niet afzien van de post van burgemeester voor hun lijsttrekker. Wees maar gerust dat hij anders wel handig gebruik had gemaakt van deze informatie.


Willen jullie nog een echte mop horen, dit keer met in de hoofdrol een Franse socialist?
Lees dan eens het volgende 

"La connerie est la chose la mieux partagée, zeggen de Fransen (Domheid is wat het beste is verdeeld)... En effet, want aan de lange lijst van idioten mag nu ook stilaan de entourage van de Franse premier Jean-Marc Ayrault worden toegevoegd. Die bezocht maandag de Noord-Franse stad Rijsel en conform het ‘charter van de normaliteit’ van diens regering moet elke verplaatsing van minder dan drie uur per trein worden gemaakt.

Eens in Rijsel aangekomen werd Ayrault aan het station opgehaald door een dienstwagen met het regionummer '59' van de stad Rijsel. Tot een vlijtige journaliste van Canal+ ontdekte dat die immatriculatie in werkelijkheid een sticker was die boven een cijfer '75' was gekleeft, de oorsprong van Ayraults dienstwagen in Parijs.

Toen de chauffeur in kwestie gevraagd werd of hij uit Parijs kwam antwoordde die: ‘Misschien’.

Wanneer een lid van de entourage van de vraag krijgt wat de sticker moet voorstellen, antwoordt die: ‘Het is een veiligheidsmaatregel. Laat een wagen met immatriculatie '75' hier rijden en je ziet ‘m niet meer terug.'

Op eerder opgenomen beelden wordt de wagen daarna makkelijk herkend.

Moraal van het verhaal: Leden van de regering Ayrault moeten elke verplaatsing van minder dan drie uur met de trein maken, terwijl hun dienstwagen ondertussen via de snelweg de rit maakt en ter plaatse een lokaal regionummer opkleeft om niet op te vallen.

Le ridicule ne tue pas, moet François Hollande gedacht hebben...
http://www.express.be/joker/nl/platdujour/welke-politicus-reist-per-trein-terwijl-zijn-dienstwagen-per-snelweg-komt-en-bij-aankomst-een-valse-nummerplaat-opkleeft/178808.htm
Bekijk het filmfragment vanaf minuut 4.30...

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


Hieronder een prent die ik al enkele keren bij een artikel op mijn blog plaatste:Geen opmerkingen: